- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Real_Necro #47281 üzenetére
Szépen haladtam melóval mikor szétesett a kezemben a szilo nyomója. Így 1 napos csúszás mert ugye vasárnap mi a fenének van bármi is nyitva...
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy ... Vérmérséklettől függően az eredeti és a lightos verzió között lehet válogatni.
Kacatok: a mini kompakt állványért jelentkezem! A többinek egy jó részéről azt sem tudom mi az
-
aleister
veterán
válasz
A mai nap számomra is csőd. Úgy néz ki pénteken elhagytam a kocsikulcsot. A kocsi kb 15 méterre van a lakástól, ha valaki itt találta meg (és csak itt hagyhattam el), akkor bármikor megtalálhatja a kulcshoz tartozó autót.
Az egész lakást felkutattam. Egyetlen lehetőség, hogy a görénykék ellopták és eldugták valahova.Valamit bekaphattam, mert 2 napja csikar a hasam, és nemigen marad bennem huzamosabb ideig a kaja.
Fáj a térdem és a derekam is, de nem tudom, hogy a másnaptól, vagy ez valami vírusos izé lesz.Két napja meghúztam a vállam. A ló meg jól megrángatta most délután. Minnyá leszakad annyira fáj.
Mindezek mellé kiesett egy edzésnap is, így tök frusztrált vagyok.
Asszem behűtöm a Ballantine's-t, úgysincs itt a jány.
(Szerintem panaszkodni engem még nem hallottatok. Most 5-6 évig megint csöndben leszek.
)
(#47283) rbalint88
Szerintem kicsit várjál még. Majd csak kijön mindenre a normális driver. A noti meghajtóprogramjait felpakoltad, vagy a W10 whql illesztőit használtad? -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Miért nem kértél kölcsön vkitől?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest