- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TKSTAR TK905
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
j.bravo #41129 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő
Persze az is lehet hogy csak én vagyok béna és nem kapcsoltam be valamit vagy nem elég jól nézem a piktogramokat.
Amúgy, ettől eltekintve, tényleg nem rossz a here drive.A "tarts balra" helyett "tartózkodjon baloldalt" van. Meg kirajzolja, csak nem olyan részletesen/szofisztikáltan.
Ezt a szofisztikáltságot/pontosságot mondom.Bécsben volt pl. olyan hogy belefutottunk hogy lehetett többféle mértékben is jobbra vagy balra tartani, és nem volt egészen egyértelmű. Igyekeztem más nézetet választani hogy a térképen lássam a csíkot merre kell menni, néha ez azért segített. Mondjuk ezekben a helyzetekben speciel lehet hogy az Igorral se lett volna jobb, mert az meg a Nexus S-en nagyobb távolsággal volt lemaradva a valódi pozíciónktól.
Ebből a here drive (vagy a Lumia) jobb, kifejezetten pontos, nincs lemaradva - ha belekalkulálom az út szélességét, meg hogy az út közepére méri a kereszteződést meg jhogy mikor kell befordulni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest