Új hozzászólás Aktív témák

• SLYM
    veterán
    válasz L|zsidoboz üzenetére #3983

értem. csak én már aszittem az elejéhez nem utalsz vissza, mivel ugye én akkor már a nyereményről beszéltem. így nem gondoltam azt, hogy te még ide visszautalsz.

ami neked teljesen logikus, az eddig nekem csak egy sejtés volt, szóval mivel én ezt nem tudtam, hogy addig amíg az alap 50$-t meg nem termeled rake-ekkel addig nem veheted ki a nyereményt, így erre se gondoltam vissza, mivel ugye ezt nem tudtam

én nem a bónuszról beszéltem, hanem amit nyertem pénzt arról!!!!! (ez a lényeg)
    "Igen, te már itt a nyereményedről beszélsz, amit ki szeretnél venni, de azelőtt még, hogy elérted a kellő full tilt pont ( =rake ) termelését."

ittugye ha tudtam volna azt, amit ugye nem tudtam, akkor vontam volna le a következtetést. de amit nem tudok, abból nem tudok következtetést levonni

A nyereményt sem veheted le addig, amíg nincs meg a kellő rake.

szóval ezért mivel nem értettem mire utalsz vissza, arra gondoltam, hogy minden nyereményt meg kell termelni rake-ekkel.(ugye mivel nem vágtam le az előzményekből leszűrendő leszűrnivalót, ezt is ki lehet olvasni a postból). amit hülyeségnak tituláltam, mert az is. azért nem értettem mit írtál, illetve azért értettem félre, mert én nem vontam le eléggé el nem ítélhető módon azt a következtetést, amit szerinted le kellett volna vonnom

teccikérteni? :D

Új hozzászólás Aktív témák