Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Tudjátok, hol játszom, úgyhogy nem vagyok igazán kompetens, de úgy vélem igazán magas téten, az igazán jó játékosok, a nagyon gazdag fishekből élnek.
Náluk egy jó döntés dollártízezreket jelent pluszban. Egymás ellen a profik szvsz egálban vannak hosszú távon. Néha egyiknek jön ki a lépés, néha a másiknak. Persze nyilván ott is vannak különbségek, és ezek a különbségek ott már nagyon számítanak. Ha én NL25-ön jobban játszom mint az átlag, akkor mondjuk 8BB/100-at tudok hozni, legyen mondjuk 2$/100. Ha valaki NL2000-en tud 2BB/100-at, az 80$.
(PokerTrackeres BB-ket számolok, ami úgy tudom, a fix limites ''kompatibilitás'' miatt az ottani Big Bet-nek felel meg, ami a nagyvak kétszerese, és turnben-riverben jut szerephez, NL-en ilyen nincs, de ugye a kompatibilitás. Sajnos a két rövidítés ugyanaz Big Blind, és Big Bet. legalábbis én így tudom, ha roszul, akkor javítsatok ki)
Na szóval nem mindegy a limit.
itt egy link egy magyar online high stakesről (bélabácsi) az OPHU-ról, ha valaki még nem ismerné. (mod:francba valamiért nem tudom linkelni, és megtalálni sem egyszerű, szar az ophu szervere)
Szimpatikus.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pendrive probléma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest