Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

válasz adalbert1 #2005 üzenetére

Tudjátok, hol játszom, úgyhogy nem vagyok igazán kompetens, de úgy vélem igazán magas téten, az igazán jó játékosok, a nagyon gazdag fishekből élnek.
    Náluk egy jó döntés dollártízezreket jelent pluszban. Egymás ellen a profik szvsz egálban vannak hosszú távon. Néha egyiknek jön ki a lépés, néha a másiknak. Persze nyilván ott is vannak különbségek, és ezek a különbségek ott már nagyon számítanak. Ha én NL25-ön jobban játszom mint az átlag, akkor mondjuk 8BB/100-at tudok hozni, legyen mondjuk 2$/100. Ha valaki NL2000-en tud 2BB/100-at, az 80$.

(PokerTrackeres BB-ket számolok, ami úgy tudom, a fix limites ''kompatibilitás'' miatt az ottani Big Bet-nek felel meg, ami a nagyvak kétszerese, és turnben-riverben jut szerephez, NL-en ilyen nincs, de ugye a kompatibilitás. Sajnos a két rövidítés ugyanaz Big Blind, és Big Bet. legalábbis én így tudom, ha roszul, akkor javítsatok ki)

Na szóval nem mindegy a limit.

itt egy link egy magyar online high stakesről (bélabácsi) az OPHU-ról, ha valaki még nem ismerné. (mod:francba valamiért nem tudom linkelni, és megtalálni sem egyszerű, szar az ophu szervere)
    Szimpatikus.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák