- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
-
DrSoul
őstag
kisqpi: nyilatkozz te is. :)
Én ezt vontam le: meccs nem lesz, tehát nem leszünk meg 6-an, tehát (szerintem) Bobojsza és a haverja tuti nem jönnek (elég megnézni Bobojsza legutolsó hozzászólását).
Memphis is úgy néz ki, hogy inkább megy billiárdozni.
Én ilyen esőben akkor tuti, hogy itthon maradok, tehát ma nem lesz semmi.
De ha te meg Saky úgy gondoltátok, hogy rossz idő ide vagy oda, találkozzunk, akkor én azt mondom, ok, nem akarok ünneprontó lenni, és találkozzunk.
De ha inkább akkor ti is otthon akartok maradni, nyugodtan szóljatok!
Magyarúl: döntsétek el ti, hogy mi legyen! :DDD
Én mindenre (majdnem :DD) nyitott vagyok! -
-
DrSoul
őstag
Akkor most mi legyen? Nekem mindegy, max játszom a Fifa 2003-mal! :DDD
Nekem mindegy, amúgy nem tudtam, hogy az öcsémnek van más programja, tehát most tényleg nem tudok mit mondani. Én mindenbe benne vagyok, várom a többiek javaslatát. Ha meg semmi, remélem jövőhéten azért összejön :DDD -
DrSoul
őstag
Srácok, én meg Memphis elég közel lakunk (Kossuth tér környéke), tehát akár ki is nézhetünk, hogy meglegyünk 6-an. De ahogy most esik, esernyővel mennénk.
Úgy játszani nem nagyon lehet, nem tudom, van-e vízálló cuccom, körül kéne néznem. De azért ki megyünk, ha ti négyen (kisqpi, Saky, Bobojsza és haverja) is mentek, ezen ne muljon. Ki tudja, pont 16:40-kor kisüt a nap :)
Akkor mi legyen? Mit tudtok megerősíteni? Kimentek? -
DrSoul
őstag
Srácok, elvileg délutánra már részlegesen feloszlik a felhőzet.
Szerintem menjünk, játszunk. Elvégre most is csak északa esett.
Az, hogy van némi felhő az égen, senkit se zavarjon.
Mondjuk mint játékvezető, nekünk ilyen időben is kellett menni, simán, ezek nem akadályok.
Tudjátok hányszor voltam így meccsen, azt végül semmi se esett, csak úgy nézet ki?
De persze ha valakinek nincs kedve, az ne jöjjön csakazért is! :DD
De remélem mamindenki benéz ide, és megosztja véleményét. -
DrSoul
őstag
Srácok, mielőtt elfelejteném: mindenki hozzon magának legalább egy másfél literes üveg vizet! :DDD
Bocs, nem azért, mert irigy vagyok, de általában csak Memphis meg én viszünk, és azon osztozkodunk. És nagyon megjön a szomj, a kút meg kicsit odébb van.
Csak ezért. Ok? nincs harag, remélem! :t
(Persze aki elfelejt hozni, annak adunk :P ) -
DrSoul
őstag
Egyébként csodálkozom, hogy Parci nem nézte meg a képeket, és nem publikálta azokat! :DD
-
DrSoul
őstag
Én már nem számolom, de kb nyolcan leszünk biztos!
-
DrSoul
őstag
Ki tudja, lehet, hogy közönségünk is lesz?
Ye_Nő nagyon érdeklődött, mikor lesz a meccs, és mondta, hogy majd figyeli a fórumot. Képzeljétek: kiderült, hogy ő egy volt-évfolyamtársam!!!
Milyen kicsi a világ! :DDD -
DrSoul
őstag
Som@, nyugi, minden a legnagyobb rendben! :))
Annyi, hogy Slug nagyon szeretne veled játszani, szerintem ennek semmi akadálya. Ennyi.
Nekem mindegy, kivel játszom, és szerintem a többieknek is. Tehát semmi civakodás, lesz játék, és kész! :DD
Tehát akkor ugye jösz? :DD
Amúgy vigyem a CD-t? :t -
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #812 üzenetére
Teljesen igazad van, és is iszonyu keveset futottam, de azon kivül, hogy nem a legjobb a kondim, hetek ota szenvedek egy gyógyuló-előjövő vízholyaggal a jobb lábamon: a gyors irányváltoztatásokban igen rossz, de aztán már a sima futásban is! Nincs valakinek valami jó modszere erre? Játsszak 2 zokniban?
Neked biztos lassú volt a játék, igen csaj fútó alkatod van!
Nem atletizáltál valamikor, véletlenül? Tuti, nem szoktam tévedni! :DDD -
DrSoul
őstag
Tehát akkor:
- Som@
- valamelyik haverja
- kisqpi
- boygo
- indexolvasó
- Memphis
- én -
DrSoul
őstag
Srácok, tudomásom szerint Memphis is jön!
-
DrSoul
őstag
*up*
(csak mert még nincs kereső... :)) ) -
DrSoul
őstag
Igazad van, nem mindenki kezeli ugyanúgy!
És én is sajnos ilyen hülyén kezelem. Nagyon rossz tulajdonságom, de ez van.
Bevallom, kicsit már labdába érni se volt kedvem tegnap (ez alatt nem a hibáimat akartam kidumálni, azok amúgy is vannak :DDD, de így nincs kedvem javítani. Inkább az megy a fejembe, hogy ''Akkor játsszanak ők.'' Ez nagy hülyeség, tudom.)
De pont azért, mert csapatjáték, nem kellene ilyennek előfordulnia. Hisz nem lehet egy csapatot (ezalatt nem a fizikai csapatot, hanem inkább a szellemit értem) erőszakkal összeállítani. De túl messzire elmentem, legközelebb remélem jobb lesz. A lábam is, remélem. Előbb írtam. tudtok-e valamit rá. Néhány hozzászólással előbb, tegnap kérdeztem. -
DrSoul
őstag
Kicsit olvasd el jobban, amit ír... :) Meg amit én írtam, hasonlót, kicsit előbb.
Persze hogy mindenki szeret nyerni, ezzel nem is lenne gond; csak azt kell megnézni, hogy amikor valaki nem nyer, azt hogyan reagálja le.
Nem mindegy, hogy nyerni az cél-e (pl. Olimpia), vagy csak eszköz ahhoz, hogy valaki műveljen valamit, érezze jól magát stb.
Csak példaként említeném kisqpit: nézzetek rá a 16 gól után, amit kap (nem saját hibájából :) ). Vetődik a 17-re is. Ilyen emberekkel öröm játszani. -
DrSoul
őstag
Atya ég! A PH! találkozó képeinél most látom, hogy Je_Nő egy volt-évfolyamtársam!!! :C
-
DrSoul
őstag
Szerintem téged láttalak! Miért nem kérdeztél rá? Gondoltad, hogy PH!-s pólóban játszunk majd? Ott még nem tartunk! :DDD
Amúgy focimez, amit lehet rendelni és számokat is kérni rá, az kb 2500-3000Ft, logót is lehet rá rakatni, de nem tudom, hogy ezek még +költségek-e, és mennyiért. Érdemes szétnézni a polo.lap.hu-n (ha jól emlékszem). -
DrSoul
őstag
Amúgy nem ismertek valami jó kis terméket, valami ''tapasz'' szerüt, amit lábra lehet tenni holyagok ellen? A jobblábamon (mivel jobbkezes vagyok, és sokszor irányváltásnál is az a támaszlábam) folyamatosan (ha focizok) holyag van, több hét, amíg rendesen begyyógyúl, tehát most nem gyógyult be teljesen egy ideje. Vagy akár valami speciális kötés, vagy zokni szerű. Próbáltam olyan vastag, puha ''tapasz'' félével, amit a röplabdások is csavarnak az ujjukra, tudjátok... De lábon nem jó, surlódásnál lecsúszik... Valami frankó kéne! :DDD
-
DrSoul
őstag
-
DrSoul
őstag
*up*
-
DrSoul
őstag
Mi van kisqpival? Ő nem lesz???
-
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #685 üzenetére
Két ok miatt gondoltam, hogy mégis 16:30 maradjon.
Az egyik az, hogy így sikerül is kb. 17h-kor kezdeni... :DDD Multkor néhányan késtünk, meg míg odaballagunk stb. Mire te megjösz, már minden menni fog, csak be kell állnod: multkor Pötyivel is így volt, oda jött.
A másik ok meg az, hogy nem nagyon jelentkeztek itt már (végülis minek) azok, akik jönnek. Tehát nem ''fair'' utólag egy új időpontot megbeszélni, szerintem :DD
A forma1-el kapcsolatban: attol függ, ki honnan jön. Én simán kiérek :DD
És ne aggódj, abszolute emlékszem az arcodra, felismerünk!!! -
DrSoul
őstag
Kicsit felhozom a topicot, talán még jön valaki focizni! :)
-
DrSoul
őstag
Itt vagyok! Jó lenne, ha új emberek is jönnének!
Bővüljünk csak!!!
:DDD -
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #678 üzenetére
Szerintem ez már mind1, hogy csak 17-re érsz oda. Multkor 16:45-ig ott voltunk, aztán elballagtunk a ''szokásos'' helyre. Mire odáig elmegyünk, néhányan átvesszük a cipőnket, ''bemelegítünk'' :DD addigra már te is megjössz.
Szerintem gyere oda a rétre, csak megtalálsz minket. Amúgy is a buszmegállótól jösz, ha még ott vagyunk, akkor meg úgy is meglátjuk egymást.
Ezt csak azért írom,mert lehet, hogy már nem néz be mindenki, és a 16:30-at tudják...
De mint mindig, a többség dönt. -
DrSoul
őstag
Kicsit felhozom a topicot, és közben hozzáteszem, hogy elvileg hozok magammal egy embert. Csak azért ''elvileg'', mert multkor is a haverok lemondták, mondjuk nem ő volt... :))
Így ha jól számoltam 8-an vagyunk, és ebben Slug is benne van, csak hogy +1x tisztázzuk! :DD
Amúgy úgy volt, hogy jön Den is meg Parci, vagy nem? Ok, csak nézőnek, de akkor is. -
DrSoul
őstag
válasz
indexolvaso #647 üzenetére
Azért ne képzelj el nagy dolgokat! :DDD
Össze szoktunk jönni úgy 8-10-en, a Margitszigeten keresünk egy nagy szabadrészt a füvön, hátizsákok le (kapunak), és már mehet is!
:DDD -
DrSoul
őstag
Velem együtt már hatan vagyunk! (Ha jól számolok...)
Magyarul: nekem jó a vasárnap. Szerintem nemsokára jelentkeznek a többiek is! (Pötyi, Bobojsza, kisqpi,Veron,stb. rlazol talán nem, biztos tanul :) ) -
DrSoul
őstag
Nekem nem jó a szombat. Esetleg a vasárnap.
Ha visszaemlékeztek, Som@ se fog ráérni, Slug már egy ideje eltünt :) szoval nem tudom, hogyan lesz itt foci... -
DrSoul
őstag
Akkor én is hozzászólok, talán majd még olvassa Parci.
Továbbra is azt mondom, hogy a közeltávú cél, hogy a PH!-sok mozogjanak is, legyen sportos esemény is (rendszeresen!!!), ha sokan leszünk, eleinte kis PH!-s tornák, majd akár egy rendes bajnokság. Aztán már lehet szervezni más fórumokkal egy ligát. De ez már a hosszútávú cél.
Hogy miért kéne a PH!-soknak focizni (azaz mozogni)?Mert akkor az agy is jobban fog! :DDD
Ne feledjük, amit a rómaiak mondtak: ''Mens sana in corpore sano.''
Magyarul ''Egészséges elme (vagy agy,ahogy akarjátok, de szerintem így jobb) egészséges testben.'' -
DrSoul
őstag
Ja? És jó lenne, ha mostmár Parci is támogatna minket egy kicsit, és népszerübbé válna ez az esemény a PH!-n.
A későbbiekben és egy szép kis PH! pólót is el tudnék képzelni, majd egy pár év múlva már PH!-s sípcsontvédőt is meg labdát!
:)) -
DrSoul
őstag
Srácok, az a gond van, hogy nem tudok + embereket hozni. Mert végül lemondták, ilyenek a haverok, ilyen az én formám...:(((
Mondjuk azt még én is innen tudtam meg, hogy öcsém lesérült, ebben a pillanatban olvasom... Tehát erre nem számítottam, főleg, hogy rlazol se biztos.
Az így már minusz 2 ember a 9-ből, az csak 7... Reméljük valaki a szigeten majd beáll játszani!
Bár talán Bobojsza hoz egy + embert! -
DrSoul
őstag
uuuuh... Hát kisqpi nem mondta el? Akkor nem a tesója vagy?
Kint játszunk a Margitszigeten, a legelső nagy füves réten, akkora a pálya, amekkorát akarsz. Magyarul a kapuk táskák, oldalvonal sacc x kb. :P
De majd meglátod, úgyis a buszmegállóban találkozunk!
Ja? És hozz fehér pólót! -
DrSoul
őstag
Kezdem azt gondolni, hogy egyszerűségből mindenki hozzon egy fehér pólót plusszban. Így lehet fehérpólósok-szinesek ellen, könnyebben megy a játék.
Azért +ban a póló, mert lehet, hogy cserélődnek a csapatok, nehogy mindenki fehérbe jöjjön, mert aztán mehet a pólósok-meztelenek ellen...!
:)) -
DrSoul
őstag
Ok, akkor összegzem, eddig ki jön.
Tehát:
-rlazol
-Bobojsza
-Pötyi
-Som@
-kisqpi
-saky (csak nem a testvére?:) )
-boygo
-Memphis
-én
Ez eddig 9, remélem senkit nem hagytam ki!!! Ha igen, bocs.
Ezen kívül én még talán hozok 1-2 embert(már szóltam nekik, elvileg jönnek), és úgy néz ki, hogy Bobojsza is! Kezd alakulni... -
DrSoul
őstag
Jó, csak felhoztam a délelöttet, mert valami közbe jött délutánra, de a focié az elsőbbség :)) főleg ha ilyen gyakran jön össze! :)
Mellesleg csak megjegyzem, hogy a délelőtt az nem 12h-t jelent! :DDD
Mert simán lehet(ne,vagy lehetett volna) a találka 8:30-kor, és 9h-kor már játszunk. Az nem dél... Már 5-kor(AM) világos van! :DDD -
DrSoul
őstag
Srácok. Vasárnap lehetne mégis esetleg délelött?
Várom reakciókat a javslatra, mert nekem egy kicsit jobb lenne. Vagy ha nem megy, akkor előbbre hozni a délutánit, mondjuk 3-ra. De ha lehet, jobb lenne a délelött. Mit szóltok hozzá? -
DrSoul
őstag
Akkor most lesz foci, ugye?
Eddig úgy tünik, hogy 5-en vagyunk legalább.
- rlazol
- Memphis
- boygo
-kisqpi
-én
És szerintem egy haverom tud jönni szinte 100%. De ha lesz, igyekszem még becserkészni embereket. Majd szólok nekik, hogy regisztráljanak! :))
De jöhetne még Slug is, Soma... Pötyi is itt volt,most, valamelyik topicban... :DD -
DrSoul
őstag
Legyen má' foci...!
:O -
DrSoul
őstag
* UP *
-
DrSoul
őstag
Sziasztok, megint felhozom a topicot...
Most hétvége (SZOMBAT)ha jól nézem, az augusztus 1.
Úgy volt, hogy augusztusban mindenki ráér :)
Tehát? Jó lenne minél előbb eldönteni, hogy én is hívhassak még embereket... -
DrSoul
őstag
Na: mi a helyzet? Te jönnél? Ha hozol magaddal még legalább 1 embert akkor vagyunk... 6 vagy heten, mert: Slug (2)+Memphis+rlazol(ha jól emlékszem ráér)+én(3)
Igen, talán tudok 2 embert hozni. Ez így akár 7. Valaki csak beáll még... Meg talán tudok még valakit. Most beszéljük meg, és akkor holnap gyorsan rákérdezek, jó-e nekik...!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest