Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Ma reggel (030416) 8 óra körül megint nem ment az oldal, de a ping sem jött vissza...
Csak hogy tudjátok -
róland
veterán
Bocs, de legalább a nyitólapon lehetett volna egy ''Under construction!'' felirat. Ha nem ti (HÁZIGAZDÁK!) állítottátok le a rendszert, hanem a sors kiszámíthatatlan keze volt a dologban akkor az előbbi megjegyzésem tárgytalan. :DD
-
Apika
addikt
Az a fő, hogy újra itt lehetünk. :DD
Api :P -
Bagoly
senior tag
Kb tízpercet barkácsoltam az új kisserveremen, annak biztos tudatában, hogy nem enged ki a netre a tűzfala (nemrég állítottam be, és nem volt még időm rendesen bekonfigurálni)....(nyitóoldal: PH! :) ....Végül megpróbáltam egy másik oldalt, és láss csodát :DDD ;].......
-
Sidaries
őstag
Habár engem nem érintett, mert hétvégén nem netezem tudtam a dologról, mert a Hebi pánikszerűen telefonált, hogy mostmivanösszedűlavilágvagymi? Én azt hittem meghalt az egész, elveszett a fórum, felrobbant a szerver meg ilyenek.
-
Nimrod
addikt
Trefort mindig kidob, körbenéztem hát szombaton az extra IRC-szerverén és találtam prohardver szobát :DDD
De senki sem reagált :(
Amikor nem jött be az oldal hirtelen eszembe jutott a múltkori a hack-attack :( -
klepto
addikt
Én kevésbé voltam szerencsés mint ti, nekem 3 napig nem volt elérhető a ph :(((
-
-=V3rthil=-
őstag
Hmmm, már azt hittem, h én vagyok hülye/nálam van a gond, de ezek szerint tényleg nem voltatok... Jópárszor megpróbáltam eljutni a nyitóoldalamra:))
-
andorpapa
őstag
Mi meg közben megtartottuk az Ötödik Pécsi PROHARDVER! Találkozót, mindenki nagyon aggódott, sörbe-fröccsbe folytottuk bánatunkat! Ma reggel meg kómásan, de örömmel konstatáltuk, hogy igen, a PH! van, volt, lesz, meg a sör jó.
-
fzoy
csendes tag
Rendesen megszívtam én is.Már vagy egy órája szerencsétlenkedtem,mire leesett a tantusz,hogy csak a Prohardvert és az Aljazeerat nem tudom elérni.Egy hibaüzenet jó lett volna.Most viszont mintha jobban menne a szokottnál - vagy csak képzelődöm?
-
anulu
félisten
Gyerekek! A szívbaj volt rajtam! Sehol egy hír, egy hozzászólás, mert nem jött be az oldal! :)
Annak viszont baromira örülök, hogy újra megy! Így legalább nem kell álmatlansággal küzködnöm :D -
BEE
addikt
Na végre!
Mit kínlódtam! Azért egy hibaüzenet jó lett volna valahol!
BEE -
pepepapa
tag
Hát sziasztok V É G R E már az elvonási tünetek kezdtek jelentkezni nálam !
-
-
sirály12
őstag
Végre itt. Még nem régóta vagyok a PH-n de nagyon hiányzott az elmúlt napban, lagalább 50 alkalommal néztem meg, hogy megy-e már. És végre.
Nah minden jó, ha jó a vége. :))
:DD -
pufi
tag
Hi. Hát megmondom őszintén, hogy (bár nem vagyok csak lelkes újonc, mert bár sokat olvasom, de ritkán szólók hozzá) meglehetősen ,,megrémültem,, mikor nem bírtam egész nap elérni az oldalt. Ez a lelkesedés amit ezeken az oldalakon láttam, olvastam - az oldal iránt - az marhára OK.
-
Superman
nagyúr
Én beértem a Magyar PC Magazinnal. :))
-
Emberek, szori mindenkinek...
De, annyira azért nem lehet elvonási tünetetek, hogy ****-t olvassatok... ;] -
Den
veterán
Hú ez kemény volt. Kinomban már a hwsw-t olvastam :DDD
-
Lunatic
aktív tag
Én is csodálkoztam jónagyot,
reméltem hogy nem valami hekker vitézkedett...:( -
Biaggio
őstag
Az Index címlapon lehetne ilyenkor valami hibaüzenet :)
már megijedtem, hogy elárasztotta a PH-t a csokis csiga :DD -
Superman
nagyúr
Öszinte leszek mindenkihez: azt hittem, hogy Mixer ámokot futott és meghekkelte a lapot. :DD
-
Superman
nagyúr
A treforton már lerágtuk a körmünket...
-
Hát mit ne mondjak, hülyét kaptam ...
-
Vertic
aktív tag
Ha jól látom egyedül vagyok online, a legutolsó hozzászólás a fórumhoz 26 órája volt... Mi történt? Eddig vmi proxy errort kaptam csak. Meghalt a szerver?
Aktív témák
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest