Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsonhee
csendes tag
válasz
liquidmoon
üzenetére
Érzésre sokkal másabb a steel. Meg egyből észreveszed ha rossza dobásod mert ferdén áll bele a nyilad. Én winmau diamondot vettem élezett drótokkal ez kb 2ezerrel drágább mint amit kinéztél. Pattanni ritkán szokott ki belőle. Nyilat venni meg vicces, bárhol kérdezed konkrétumot nem tudnak mondani csak azt h sokáig válaszd kia megfelelőt. Én is a boltban csak egy féle fogással próbáltam ki és vettem egy 23 grammost és itthon átálltam egy másik dobásra amihez szerintem egy 20 körüli elég lenne. Nem szeretek erőből dobni az is közbejátszhat. Szerintem egyből vehetsz egy pót szár és tollkészletet. Egyik dobásommal pont a másik szárár találtam és beleállt...meg a tollat is erőteljesen rongálja egy betaláló nyíl.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bittorrent topik
- Energiaital topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BMW topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest