- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
uj gép? vagy csak a ház uj? próbáld meg visszatenni a régi házba és ha ott jó, akkor dobd ki az uj házad vagy add nekem. ha nem vagy tapasztalt, akkor akármi is lehet a baja. ha esetleg elmondanád hogy mit hogyan csináltál, lépésről lépésre, és hogy mik a tünetek, akkor segít neked sztem bárki, de ez a kölcsi-fejösszedugdosósdi nekem kicsit meredeken hangzik. vadidegen emberrel... ez nekem idegenül hat. nem akarlak megbántani ezzel, egyszerűen nekem ez az érzésem. ha mondjuk valami ismerős ismerősének az ismerőse vagy... én csak így biztos hogy nem segítenék egy vadidegennek. persze ez a fórum nem az érzésekről szól
, ugyhogy bízom benne hogy azért lesz valaki aki felajánlja a segítségét neked, és nem mindenki olyan mint én. amit így fórumon keresztül csak tudok én mindenben nagyon szivesen segítek neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ugyhogy bízom benne hogy azért lesz valaki aki felajánlja a segítségét neked, és nem mindenki olyan mint én. amit így fórumon keresztül csak tudok én mindenben nagyon szivesen segítek neked.