Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz Gh0sT #156 üzenetére

Ezt a működést melós leprogramozni, nem beszélve a GUI vonzatáról.
    Egyébként az igényeid nagy részét meg lehet oldani a program jelenlegi változatával is.

Pl:
    3 hirdetés -> 3 példányt kell csinálni a programból külön-külön könyvtárakba.
    Elindítod az egyik példányt, bepipálod az autoup módot, majd beírod a nevet és jelszót és belépés gomb. Ha sikeresen beléptetett, akkor elmenti ezt a jelszót és felhasználónevet a config.txt-be. Bemásolod az előbb futtatott példány config.txt-jét a másik két programpéldány könyvtárába. Ekkor lett 3 példányod a megfelelő jelszóval, autoup-ra élesítve.
    Ezután mindhárom prorgramban külön-külön bepipálod a kívánt apróhirdetést és elmented a sorrendet a kis mentés ikonnal.
    Ezután annyi a teendő, hogy a windows ütemezőjével (ütemezett feladatok), ütemezed a példányokat a megfelelő időpontokra.

Ha emlékezetem nem csal, egyszer már felvetetted ezt az igényedet, és én részben erre válaszul találtam ki így ezt a jelenlegi módszert (autoup mód), mert ez viszonylag könnyen megvalósítható volt és nem bonyolította el a programot.
    Persze ez kevésbé kényelmes, mint egy klikk-klikk módszer, és az sem megoldott, ha az adott időpontban nem ment a gép, akkor is klikkeljen, ha később be lett kapcsolva.

Kérdésedre válaszolva, viszonylag bonyolult. Átgondolással, megfelelő teszteléssel együtt saccra alaphangon 5 óra. Átgondolom, és meglátom még.

Aktív témák