Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mosqu!to

addikt

válasz yossarian #304 üzenetére

ezt már egy párszor kitárgyaltuk, pl a ''hogyan vegyük el az újoncok kedvét a fórumozástól'', vagy valami hasonló című topicban. sajnos a PH! egyre ismertebb, ezért egyre több fiatal suhanc jár erre, akik elég neveletlenek, fegyelmezetlenek. itt jön ki az, hogy látnak valamit, és egyből hozzászólnak. egyik este nagyon bedurrantam, mert hazaértem, (kb hajnali 3 felé), valami nemtom hogyhívják gyerek hozzászólt az ŐSSZES aktív témához, kb ilyen kategóriájú hozzászólásokkal: ''AMD RULZ! | nem tudom, döntsd el magad:DD | én is szeretem a csokis pizzát!!!!!!!!!''
    az az egyetlen probléma volt, hogy nem volt arra erőm, hogy írjak egy házigazdának levelet, hogy távolítsa el az illetőt.
    ami még elég nagy probléma, hogy mindenki azt hiszi magáról, hogy ő tud mindent a fórumozásról, és az alapelveket el sem olvassa, pedig tele van hasznos dolgokkal. az, hogy a keresőt, mint segédezközt senki sem ismeri(tisztelet a kivételnek), az egyszerűen felháborító, de a legtöbbször az a probléma, hogy az illető lusta keresni, és utánaolvasni, inkább nyit a témában egy 623. topicot, hogy gyarapodjanak a hozzászólásai, és hogy megint elmondják... engem is sokszor idegesítenek az ilyen emberek, de ilyenek mindíg vannak, mindíg lesznek (mindíg voltakot szándékosan nem írtam, mert régen ilyenek nem nagyon voltak.)

Új hozzászólás Aktív témák