Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yossarian

aktív tag

válasz klepto #303 üzenetére

félreértesz, nekem nem azokkal a dolgokkal, amiket leírtál nincs semmi bajom. a fáradt gőzzel semmi problémám, meg a többi hasonló témákkal kell az ilyen, én is olvasgatom őket.
    inkább a ''szakmai'' dolgokra értettem a felhígulást. lehet, hogy csak én érzem rosszul, és ha megbántottam valakit ezzel, elnézést kérek.
    ..
    ''..sajnálom, hogy nem tudtál beilleszkedni, a közösség része lenni.'' ezt nem tudom mire érted. ha te a közösséghez való tartozást úgy veszed, hogy próbálok minél több topikhoz hozzászólni, akkor tényleg nem.
    ..
    engem inkább az zavar, hogy az új ''szakmai'' témák között szinte semmi érdemlegeset nem találni. mit vegyek, melyiket válasszam, satöbbi. ez még nem is lenne gond, a legfőképp az zavar, ha valaki olyan hozzászólásokat tesz, hogy ezt vegyed, mert ez jó; mert nekem is ez van; mert király; valami márka rulez:F; de érdemi infokat nem közölnek. és ez egyre több van, az egy-két értelmes hozzászólás szinte teljesen elveszik ezek tengerében. és megmondom őszintén, ezekre én nem vagyok kíváncsi.
    ha pl valaki feltesz olyan kérdést, hogy valami olcsó dolgot szeretne (2-3 max 4 ezer pénzig), akkor jönnek a 8-10 ezres ötletek. ezek az emberek nem tudnak olvasni? meg az általános hiedelmek, hogy csak egy bizonyos tápmárka a jó, egy bizonyos ventillátor a jó, a másokra pedig rá se nézzél, vagy ha véletlenül igen akkor nyomban köpd is le, mert az annyira szar. ezek a hozzászólások engem bosszantanak, zavarnak, és a szerzőjükről nem a legjobb képet állítják elő bennem. és mivel ezek a hozzászólások egyre csak nőnek, ezért mondom azt, hogy felhígult. elkezdek olvasni egy topikot és ezekkel találom szembe magam. egyszerűen elmegy a kedvem a további olvasástól.
    tudom, ez egy fórum, bárki elmondhatja a véleményét, nem lehet nagyon szűk keretek közé szorítani.
    nos elmondtam én is az enyémet.

• yossarian

aktív tag

válasz klepto #288 üzenetére

nézd meg mikor regeltem, korábban, mint te. és előtte sokáig még vendégként voltam. engem teljesen hidegen hagy ez a ''tisztség'' mizéria, remélem nem is fogok eljutni arra a szintre.
    más.
    pár évvel ezelőtt, kb mikor beléptem, akkor még más volt a fórum. mostanra teljesen felhígult az egész, nincs is olyan téma szinte amihez érdemes lenne érdemben hozzászólni. ennek fényében meg aztán tényleg igazán nevetségesnek tűnik számomra ez a hozzászólás alapján való rangfelállítás. :U

Új hozzászólás Aktív témák