- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
yossarian #304 üzenetére
ezt már egy párszor kitárgyaltuk, pl a ''hogyan vegyük el az újoncok kedvét a fórumozástól'', vagy valami hasonló című topicban. sajnos a PH! egyre ismertebb, ezért egyre több fiatal suhanc jár erre, akik elég neveletlenek, fegyelmezetlenek. itt jön ki az, hogy látnak valamit, és egyből hozzászólnak. egyik este nagyon bedurrantam, mert hazaértem, (kb hajnali 3 felé), valami nemtom hogyhívják gyerek hozzászólt az ŐSSZES aktív témához, kb ilyen kategóriájú hozzászólásokkal: ''AMD RULZ! | nem tudom, döntsd el magad
| én is szeretem a csokis pizzát!!!!!!!!!''
az az egyetlen probléma volt, hogy nem volt arra erőm, hogy írjak egy házigazdának levelet, hogy távolítsa el az illetőt.
ami még elég nagy probléma, hogy mindenki azt hiszi magáról, hogy ő tud mindent a fórumozásról, és az alapelveket el sem olvassa, pedig tele van hasznos dolgokkal. az, hogy a keresőt, mint segédezközt senki sem ismeri(tisztelet a kivételnek), az egyszerűen felháborító, de a legtöbbször az a probléma, hogy az illető lusta keresni, és utánaolvasni, inkább nyit a témában egy 623. topicot, hogy gyarapodjanak a hozzászólásai, és hogy megint elmondják... engem is sokszor idegesítenek az ilyen emberek, de ilyenek mindíg vannak, mindíg lesznek (mindíg voltakot szándékosan nem írtam, mert régen ilyenek nem nagyon voltak.) -
klepto
addikt
válasz
yossarian #297 üzenetére
Nem tudom, hogy mi ez a keresú száj íz, de elég csalódottnak tünsz a PH!-t illetően. Miért? Sok témához én sem szólok hozzá, mert nem érdekel, vagy vagyok benne kompetens, de azért még nem mondom azt, hogy felhigult, mert mindenkit más érdekel, és itt mindenki választ talál a kérdésére. Ez így van rendjén. Azért ma nagyon sok konkurens hardver oldal van, ahol ehez hasonló fórum működik, és én mégis itt maradtam, és a konkurenciához csak ritkán járok, de akkor is csak cikk olvasása céljából, ha épp egy olyan oldalt dob ki a kereső. Szóval tényleg nem értem, hogy mi a bajod az itteni közösséggel, de sajnálom, hogy nem tudtál beilleszkedni, a közösség része lenni. A PH! nem csak a témákról szól, hanem az emberekről is. Látod, velem pl. az utóbbi időben egyre kötözködőbb Alvin_ti4200, és én élvezem, ő meg csinálja, mert vevő vagyok erre a humorra
Ez az az emberi aoldal, ami élővé teszi az itt leírt, élettelen sorokat, és az ilyen emberektől mint ő, vagy én
lesz élő a virtuális világ ezen része. Ebben neked konkrétan mi nem tetszik
Az, hogy nem csak száraz, és gépies válaszok születnek egy kérdésre, hogy nem csak és kizárólag a hardverről szól az oldal, hanem az emberek mindennapjairól is? Én egyedül élek, és ez az oldal az, ami miatt egyedül sem érzem magam magányosnak!!! Szóval tényleg őszintén érdekel, hogy mi nem tetszik neked itt a PH!-n ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest