- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Amúgy ha csak a szabályokat nézzük, akkor az is szabályos hogy nyitsz egy OFF TOPIC 4-et és csupa OFF-ot írsz bele: azaz akármit.
Sőt, akár programot is írhatsz, ami véletlenszámokat postol egy ''véletlenszámok'' topicba, másodpercenként egyet. Az napi 86400 hsz. Nem tiltja semmi... -
Tompo
aktív tag
Sajna ez sokunkal így van...
Szerintem qrva mindegy kinek mi van a képe alatt, az számít amit mond és ahogyan. Ha vkinek ez jó hogy addikt, vagy bármi más akkor élvezze. Én még csak senior tag vagyok pedig 175. ként regisztráltam, annó a kezdetekkor...
Nagyon sok embernél van olyan, hogy egymás után van több 1-2 soros hozzászólás, akkor ezeknek is nekiugrunk?
Twollahot meg majd jól megvédem! -
_Volkovy_
nagyúr
Ne kötözködj
Más mért nem gyárt 2 óra alatt 300 hozzászólást?
Ha valaki azzal akar itt kitűnni,hogy mi szerepel a neve alatt,akkor én azt nagyon tudom sajnálni..
ha nem mondod hogy ''Ph! addikt lettem'' akkor szerintem a kutya nem veszi észre.Ez is csak arra jó hogy felhívd magadra a figyelmet.És ez elég röhej egy 27 éves csávótól..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest