- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
(Megj. : Moderátor vagyok, én júzert nem törölhetek by default, de úgy általánosan)
Van jogom, mert nem gép vagyok, hanem ember, és hajlékonyan tudom alkalmazni a szabályokat. Egy ilyen topic szigorúan véve nyilván nem ''szándékosan céltalan'', az a célja, hogy jó sok hozzászólása legyen egy illetőnek, viszont mindenki számára egyértelmű, hogy érdektelen és soha senki nem fogja elolvasgatni, nem tud meg belőle új információt, stb.
Twollah pedig nem csak a korai időontot használta ki, hanem azt is, hogy én kerülöm a vicc témát -
renegade
aktív tag
Nekem spec semmi bajom veled. Vhol tetszik is fanatizmusod (ami megnyilvánult pl. az arckép-történetben is
), többnyire topichoz kapcsolódó megnyilvánulásaid vannak (még ha elég fragmentáltak is sokszor), s ezekből jött össze az a sok: ez ilyen formában inkább színt visz a fórumba, persze, ha mindenki ilyen lenne, rövid úton befuccsolna a dolog. Ellenpélda lehetne pl twollah, akinek szvsz hozzászólásai fele fölösleges, persze ettől még lehet, hogy másnak érdekes, erről ne nyissunk vitát. De ez még mindig nem zavar különösebben, ha nem bontja meg a fórumot, mint tette pl a keverő lemezlovas szakértő (azóta rátaláltam...).
Az más kérdés, hogy a ''gyűjtögetésnek'' nem sok értelmét látom, hisz' ''nem a ruha teszi az embert''; így pl. Tsibére sokkal jobban figyelek (pár száz hozzászólás) mint mondjuk twollah-ra (4000+ hozzászólás /bocs hogy 2x példálózom vele, mint tudjuk a sok hozzászólás zömét még régebben produkálta, amikor többeknek volt is vele gondja, azóta amennyire tudom, nincs ilyen/).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Léghűtés topik
- Revolut
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Synology NAS
- Autós topik
- Kaposvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest