- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
(Megj. : Moderátor vagyok, én júzert nem törölhetek by default, de úgy általánosan)
Van jogom, mert nem gép vagyok, hanem ember, és hajlékonyan tudom alkalmazni a szabályokat. Egy ilyen topic szigorúan véve nyilván nem ''szándékosan céltalan'', az a célja, hogy jó sok hozzászólása legyen egy illetőnek, viszont mindenki számára egyértelmű, hogy érdektelen és soha senki nem fogja elolvasgatni, nem tud meg belőle új információt, stb.
Twollah pedig nem csak a korai időontot használta ki, hanem azt is, hogy én kerülöm a vicc témát -
renegade
aktív tag
Nekem spec semmi bajom veled. Vhol tetszik is fanatizmusod (ami megnyilvánult pl. az arckép-történetben is
), többnyire topichoz kapcsolódó megnyilvánulásaid vannak (még ha elég fragmentáltak is sokszor), s ezekből jött össze az a sok: ez ilyen formában inkább színt visz a fórumba, persze, ha mindenki ilyen lenne, rövid úton befuccsolna a dolog. Ellenpélda lehetne pl twollah, akinek szvsz hozzászólásai fele fölösleges, persze ettől még lehet, hogy másnak érdekes, erről ne nyissunk vitát. De ez még mindig nem zavar különösebben, ha nem bontja meg a fórumot, mint tette pl a keverő lemezlovas szakértő (azóta rátaláltam...).
Az más kérdés, hogy a ''gyűjtögetésnek'' nem sok értelmét látom, hisz' ''nem a ruha teszi az embert''; így pl. Tsibére sokkal jobban figyelek (pár száz hozzászólás) mint mondjuk twollah-ra (4000+ hozzászólás /bocs hogy 2x példálózom vele, mint tudjuk a sok hozzászólás zömét még régebben produkálta, amikor többeknek volt is vele gondja, azóta amennyire tudom, nincs ilyen/).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest