- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
(Megj. : Moderátor vagyok, én júzert nem törölhetek by default, de úgy általánosan)
Van jogom, mert nem gép vagyok, hanem ember, és hajlékonyan tudom alkalmazni a szabályokat. Egy ilyen topic szigorúan véve nyilván nem ''szándékosan céltalan'', az a célja, hogy jó sok hozzászólása legyen egy illetőnek, viszont mindenki számára egyértelmű, hogy érdektelen és soha senki nem fogja elolvasgatni, nem tud meg belőle új információt, stb.
Twollah pedig nem csak a korai időontot használta ki, hanem azt is, hogy én kerülöm a vicc témát -
renegade
aktív tag
Nekem spec semmi bajom veled. Vhol tetszik is fanatizmusod (ami megnyilvánult pl. az arckép-történetben is
), többnyire topichoz kapcsolódó megnyilvánulásaid vannak (még ha elég fragmentáltak is sokszor), s ezekből jött össze az a sok: ez ilyen formában inkább színt visz a fórumba, persze, ha mindenki ilyen lenne, rövid úton befuccsolna a dolog. Ellenpélda lehetne pl twollah, akinek szvsz hozzászólásai fele fölösleges, persze ettől még lehet, hogy másnak érdekes, erről ne nyissunk vitát. De ez még mindig nem zavar különösebben, ha nem bontja meg a fórumot, mint tette pl a keverő lemezlovas szakértő (azóta rátaláltam...).
Az más kérdés, hogy a ''gyűjtögetésnek'' nem sok értelmét látom, hisz' ''nem a ruha teszi az embert''; így pl. Tsibére sokkal jobban figyelek (pár száz hozzászólás) mint mondjuk twollah-ra (4000+ hozzászólás /bocs hogy 2x példálózom vele, mint tudjuk a sok hozzászólás zömét még régebben produkálta, amikor többeknek volt is vele gondja, azóta amennyire tudom, nincs ilyen/).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest