- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
(Megj. : Moderátor vagyok, én júzert nem törölhetek by default, de úgy általánosan)
Van jogom, mert nem gép vagyok, hanem ember, és hajlékonyan tudom alkalmazni a szabályokat. Egy ilyen topic szigorúan véve nyilván nem ''szándékosan céltalan'', az a célja, hogy jó sok hozzászólása legyen egy illetőnek, viszont mindenki számára egyértelmű, hogy érdektelen és soha senki nem fogja elolvasgatni, nem tud meg belőle új információt, stb.
Twollah pedig nem csak a korai időontot használta ki, hanem azt is, hogy én kerülöm a vicc témát -
renegade
aktív tag
Nekem spec semmi bajom veled. Vhol tetszik is fanatizmusod (ami megnyilvánult pl. az arckép-történetben is
), többnyire topichoz kapcsolódó megnyilvánulásaid vannak (még ha elég fragmentáltak is sokszor), s ezekből jött össze az a sok: ez ilyen formában inkább színt visz a fórumba, persze, ha mindenki ilyen lenne, rövid úton befuccsolna a dolog. Ellenpélda lehetne pl twollah, akinek szvsz hozzászólásai fele fölösleges, persze ettől még lehet, hogy másnak érdekes, erről ne nyissunk vitát. De ez még mindig nem zavar különösebben, ha nem bontja meg a fórumot, mint tette pl a keverő lemezlovas szakértő (azóta rátaláltam...).
Az más kérdés, hogy a ''gyűjtögetésnek'' nem sok értelmét látom, hisz' ''nem a ruha teszi az embert''; így pl. Tsibére sokkal jobban figyelek (pár száz hozzászólás) mint mondjuk twollah-ra (4000+ hozzászólás /bocs hogy 2x példálózom vele, mint tudjuk a sok hozzászólás zömét még régebben produkálta, amikor többeknek volt is vele gondja, azóta amennyire tudom, nincs ilyen/).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest