- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Az oké, értem én, hogy a switch az OSI layer 2 (MAC) / layer 3 (IP) megy, amíg a hub csak az első, fizikai layeren.
De az is célirány, hogy ha elmegy az adott csomag a routerig (mmint a router interface-en be, majd ki) és onnan a végpont fele, csak nyilván az gyorsabb, ha nem kell megtennie ezt a felesleges kitérőt (főleg, hogy ha más a link sebesség és emiatt downgradelődne a kapcsolat) és egyből a switchről már a célgép fele megy a csomag.
-
inf3rno
nagyúr
Én azt nem értem, hogy 2Gbps-hez minek PCIE Gen3 x4 foglalat, amikor x1 simán elvisz 8Gbps-t. Nézegettem már régebben, mert az egyik gépbe kellett volna legalább egy kettes, de nevetséges áron vannak, és túl sok lane-t foglalnak le. Gyorsabban találok valami gyors optikait, mint ilyet, vagy jó eséllyel hamisba futok bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest