- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
paizinho #601 üzenetére
Nekem is az tűnt fel egyrészt, hogy nagyon meleget mutatott mind a kezdőlap, mind a kezem
. Fórumokon olvastam, hogy egy újratelepítés megoldotta. Lehet egyébként pfblocker-nél nem vált volna be, meg ott azért több a konfig is, mint ntopng-nél. De szerintem csak a verzióváltás miatt akadhatott be valami kinél ez, kinél az a program.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
paizinho #123 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem, de ha még csak gondolkodsz rajta akkor az ingyenes szállítással megvehető darabokra még rájöhet az áfa. Amikor beszéltem qotomékkal csak a ups-el küldött csomagokra tudtak vám és áfa mentességet ígérni, a többi inkább lutri. Ezzel érdemes lehet számolni...
-
dzoli87
aktív tag
válasz
paizinho #108 üzenetére
Szia!
BUÉK!
IDS esetén én Suricata-t javasolnám, mert az összes magot használja, jelenleg a snort meg nem!
A DIGI ha jól tudom PPPOE-t használ, így a snort és a suricata is csak IDS módban mehet max, IPS módban nem fog működni sajnos, nem oldották még meg BSD-ék!
pfblockerng mehet, lehet vele használni IP blacklist-eket, FireHol, BinaryDefense stb...(az IDS-t hagynám is a DIGI esetén).
Én az i3 + 4GB-re szavazok, nekem i5 4GB-vel megy jelenleg, VPN-ek miatt jól jöhet!
Van itthon pfSense és OPNsense is külön-külön SSD-n. -
Véreshurka
senior tag
Kiindulásnak tudnám ajánlani ezt a blogbejegyzést, illetve a bejegyzés alján lévő kapcsolódó bejegyzéseket, illetve van fórum is a prohardveren (itt az ubiquiti termékcsalád összes termékével foglalkoznak). Illetve még 2 youtube csatorna (crosstalk solution, lawrence systems -> pfsense tutorialjai is van pár) amiket mostanában gyakran látogatok.
ƬΛЯΛ: köszi a tippeket! Megfontolás tárgyai lesznek mindenképpen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest