Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
paizinho
üzenetére
Nekem is az tűnt fel egyrészt, hogy nagyon meleget mutatott mind a kezdőlap, mind a kezem
. Fórumokon olvastam, hogy egy újratelepítés megoldotta. Lehet egyébként pfblocker-nél nem vált volna be, meg ott azért több a konfig is, mint ntopng-nél. De szerintem csak a verzióváltás miatt akadhatott be valami kinél ez, kinél az a program. -
Véreshurka
senior tag
válasz
paizinho
üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem, de ha még csak gondolkodsz rajta akkor az ingyenes szállítással megvehető darabokra még rájöhet az áfa. Amikor beszéltem qotomékkal csak a ups-el küldött csomagokra tudtak vám és áfa mentességet ígérni, a többi inkább lutri. Ezzel érdemes lehet számolni...
-
dzoli87
aktív tag
válasz
paizinho
üzenetére
Szia!
BUÉK!
IDS esetén én Suricata-t javasolnám, mert az összes magot használja, jelenleg a snort meg nem!
A DIGI ha jól tudom PPPOE-t használ, így a snort és a suricata is csak IDS módban mehet max, IPS módban nem fog működni sajnos, nem oldották még meg BSD-ék!
pfblockerng mehet, lehet vele használni IP blacklist-eket, FireHol, BinaryDefense stb...(az IDS-t hagynám is a DIGI esetén).
Én az i3 + 4GB-re szavazok, nekem i5 4GB-vel megy jelenleg, VPN-ek miatt jól jöhet!
Van itthon pfSense és OPNsense is külön-külön SSD-n. -
Véreshurka
senior tag
Kiindulásnak tudnám ajánlani ezt a blogbejegyzést, illetve a bejegyzés alján lévő kapcsolódó bejegyzéseket, illetve van fórum is a prohardveren (itt az ubiquiti termékcsalád összes termékével foglalkoznak). Illetve még 2 youtube csatorna (crosstalk solution, lawrence systems -> pfsense tutorialjai is van pár) amiket mostanában gyakran látogatok.
ƬΛЯΛ: köszi a tippeket! Megfontolás tárgyai lesznek mindenképpen...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Ubuntu Linux
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Fórumokon olvastam, hogy egy újratelepítés megoldotta. Lehet egyébként pfblocker-nél nem vált volna be, meg ott azért több a konfig is, mint ntopng-nél. De szerintem csak a verzióváltás miatt akadhatott be valami kinél ez, kinél az a program.