Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kisskd tag Esetleg nézhetsz PCEngines APU cuccokat is, kb. az a bele, mint a T620 Plusnak, ritka, de cserébe még kisebb, és hálókártyát sem kell kergetni (manapság az i350 is eléggé ritka kincsnek tűnik... vagy én keresek rossz helyen?). 
 A VM-ként való futtatás is megoldható, de sok olvasgatás, meg agyalás után nekem úgy tűnik, 1-2 alkalom után, amikor a hypervisor-router egymásra utaltság megszívat, megunod.
 Erőforrásban kérdés, VM-ként mire raknád, illetve mit értesz pár VPN alatt (milyen protokollal, milyen sebességet akarsz, hány szálon).
 Btw. ha már virtualizálva van az OMV is, miért jó azon belül, dockerbe futtatni ezt-azt, meg vpn-ezni is róla? VPN-t intézze a pfSense, a docker meg kapjon egy külön VM-t. Mifelénk a router után a második legfontosabb pont a NAS, minden más arra van utalva, ha a virtualizálás miatt nem fáj plusz 1 rendszert üzemben tartani, én tuti nem raknék smit az OMV-re, ami nem szorosan a fájlkiszolgálás részért felelős.
- 

Nálam HP T620 Plus-on megy hibátlanul. 
 Eddig alap router feladatok + reklámblokkolás fut rajta, de alig eszi a procit (5-10%) között ingadozik.
 Nem lehetetlen egy vason VM-ként futtatni, csak figyelni kell arra, ha valami miatt restart kell.
 Idővel én beszereznék neki egy dedikált vasat, vagy figyelném az apróhirdetéseket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Windows 11
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag!
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest