Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
Esetleg nézhetsz PCEngines APU cuccokat is, kb. az a bele, mint a T620 Plusnak, ritka, de cserébe még kisebb, és hálókártyát sem kell kergetni (manapság az i350 is eléggé ritka kincsnek tűnik... vagy én keresek rossz helyen?).
A VM-ként való futtatás is megoldható, de sok olvasgatás, meg agyalás után nekem úgy tűnik, 1-2 alkalom után, amikor a hypervisor-router egymásra utaltság megszívat, megunod.
Erőforrásban kérdés, VM-ként mire raknád, illetve mit értesz pár VPN alatt (milyen protokollal, milyen sebességet akarsz, hány szálon).
Btw. ha már virtualizálva van az OMV is, miért jó azon belül, dockerbe futtatni ezt-azt, meg vpn-ezni is róla? VPN-t intézze a pfSense, a docker meg kapjon egy külön VM-t. Mifelénk a router után a második legfontosabb pont a NAS, minden más arra van utalva, ha a virtualizálás miatt nem fáj plusz 1 rendszert üzemben tartani, én tuti nem raknék smit az OMV-re, ami nem szorosan a fájlkiszolgálás részért felelős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest