- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android szakmai topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
stratova
üzenetére
Bocs elírtam a verziót: 8.04
Grafikus felület nélkül raktam fel és másik gépről ssh-n keresztül konfigurálom módosítom ha kell. Nem nyúlok a géphez csak hálózaton keresztül, persze a telepítést közvetlenül csináltam.
Azért választottam régebbi 8.04-eset mert úgy gondoltam régi géphez régi rendszer dukál és azért is nem újabb ubuntu szervert, mert erőforrás igényesebbek ráadásul a kernel is többet nyom nekem meg nincs semmi perifériám vagy különlegességem ami miatt újabb kellene.
Azt nem tudom, hogy lehet a grubosat megoldani, de van egy olyan dolog hogy runlevel és ha azt át állítod a megfelelő számra automatikusan konzolban vagy GUI-ban indul. GUI futás közben is ha megnyomod a ctrl+alt+f"szám" gombokat azok között váltasz.
Leghet van olyan kapcsolo amivel lehet változtatni ezt hogy grubból úgy induljon, mivel ha a recovery opciót-t választod ki akkor terminál jön be, de az "visszaállításra" van.
Hát igen nem érdemes keverni, mert akkor a szerver sokkal jobban ki lesz téve támadásnak meg az folyamatos futásra van, de ha van másik géped(vagy több) mellé akkor jól jön a server.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- Opel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Tesla topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest