- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daver88
aktív tag
Üdv!
Maxell dupla particó (Secure és Public) eltüntetésére kerestük pár hete néhányan a ModeConverter programot, amit aztán égen földön nem lehetett megtalálni.
Sikerült egy külföldi fórumról még megszereznem, akinek szüksége van rá INNEN letöltheti.
-
daver88
aktív tag
válasz
King Unique #4382 üzenetére
Köszönöm, írtam az szerzőnek, hátha megvan még neki a program.
-
daver88
aktív tag
Üdv!
Esetleg valakinek megvan a Maxell Mode Converter nevű program?? az ég világon nem találom már sehol sem, de most van egy maxell pendrive nálam két partícióval, és egyszerűen nem bírom egyesíteni őket semmilyen programmal...korábbról azt írták, hogy a fenti program megoldja...esetleg ha van bármilyen módja, szívesen meghallgatom -
daver88
aktív tag
Üdv!
Adott egy Kingston DataTraveler 100 G3 16 GB-os pendrive, amit eddig filmezésre használtam...minden rendben is volt eddig, de tegnap a Samsung TV-m azt írta, ki, hogy nem található videófájl az eszközön...Kipróbáltam még 2 TV-n is, azoknál is ugyanez a tünet...formáztam NTFS-re, FAT32-re, nincs változás...A számítógépen viszont hibátlanul elindul minden film, ami rajta van...
Esetleg valakinek ötlete, mit kellene csinálnom vele, hogy megjavuljon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest