- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
david200000 #1712 üzenetére
Szia, igen, pont akkor pörgött fel. Érdekelt, hogy minden csatiban naplózza-e a Win7 a Disk error-t és akkor dugtam az egyik USB3-ba, azután hirtelen maxon kezdett pörögni a cpu venti, gyorsan leválasztottam a pent, kb még 1-2 percig maxon pörgött, majd helyreállt. Utána megint csatlakoztattam és újra ua a jelenség még 2x. Azóta viszont egyszer sem csinálta (kb 8x próbáltam), csak a Disk error naplózás van, (de az sem mindig),amikor csatlakoztatom azt a pendriveot a géphez. Event id 11 és nagyon ritkán 51. Xp-s gépeken egyáltalán nincs ilyen naplóbejegyzés, a másik Win7-es gépen néha van. Mióta megvettem azt a pendriveot, az első perctől kezdve ilyen volt, hogy néha csatlakoztatáskor a Win7 eseménynaplóban Disk error-t ír. Működés közben, írás-olvasás teljesen hibátlan.
-
Krystal_s
addikt
Lehetséges olyan, hogy egy Pendrive megzavarja egy Notebook USB3 vezérlőjét, vagy az alaplapot ?
A pendrive (KingstonDT410) látszólag hibátlanul működik, nem sokat használtam, de Win7 rendszerek alatt néha a naplóban Disk errort, azaz vezérlési hibát jelez,(de csak csatlakoztatáskor. használat közben nem.) Xp-ben nincs ilyen. usb tesztprogik szerint is ok.
Egyik nap amikor bedugtam a notiba, (egymás után 3x próbáltam) elkezdett maxon pörögni a cpu ventilátor, hőfok maradt 44°C ilyenkor nem is szokott még bekapcsolni, nem volt indokolt, hogy teljes fokozatra váltson 4900rpm. Kihúzás után 1-2perc múlva helyreállt. Utána párszor még próbálgattam, nem jött elő a jelenség, de nem szeretném, ha gond lenne.
Amennyiben mégis lenne valami kis gondja a vezérlővel, az okozhat kárt egy notebookban? Mivel lehetne egy pendrive vezérlőjét tesztelni? -
Krystal_s
addikt
Mindkettő FAT32. A Kingston volt formázva NTFS-re is, de akkor még egy kicsit lassabb volt. Próbáltam a partíció törlést is...
Lehetséges, hogy ennek gyárilag ilyen a sebessége ?Pont a fele, mint ,aminek elvileg lenne kéne. 10Mb/s olvasás 5Mb/s írás helyett, 5Mb/s olvasás és 2-3Mb/s írás.
A SanDisk, pedig a leírás szerint 15/5, azaz a teszt alapján még néha túl teljesít önmagán ?
-
Krystal_s
addikt
Pár hete vettem egy SanDisk Cruzer Edge 4GB pendrive-ot. HDTune és Aida64 szerint is elég érdekes az olvasási sebessége. Ez mennyire normális ?
A másik kérdésem pedig egy régebbi Kingstone 4GB lenne, alig használtam, ezért akkor fel sem tűnt, hogy mennyire lassú. Viszont a neten írt adatokhoz képest fele akkora az olvasás és írási sebessége. Ez mitől lehet ? A grafikon elég szabályos.
-
Krystal_s
addikt
van egy új Kingston DT 410 pendrive-om szépen működik, de a Windows7 rendszeren néha kb 5ből 1x csatlakoztatásnál az eseménynaplóban Disk error-okat látok. (ID 11 ) miszerint a vezérlővel van vmi baja. már le is formáztam ,de ua. Xp alatt semmi gondja. asztali gépen és egy másik laptopon is néztem, vmint egy LCD tv-n, mindenhol ok, csak a win7-nek van vele baja,,de a másik pendrive-al szintén Kingston és az usb-s külső vinyónál nincs ilyen hiba.
pár hónapos Netbook...3 usb csati, mindegyiket próbáltam. lehet h a win7 usb drivere kényeskedik ? mi lehet a gond -
Krystal_s
addikt
üdvi Kingston DataTraveler 4Gb-os pendrive-om mérete lehet ,hogy megváltozott ?
úgy emlékszem Windows xp alatt ha megnéztem intézőben a tulajdonságait ,akkor a Free Space és a Capacity : 3.77 Gb volt...
Most viszont 3.74 Gb
Légyszi ha valakinek ilyen Pendrive-ja van írja le ,hogy neki mekkora méretet ír ki a rendszer.
a neten és általában 3.7-nek írják, van ahol 3.74-et is találtam.
már nem tudom mi a gyári érték...lehet h ez a valós méret és a korábban írta a rendszer "hibásan"?/szerettem volna bootolhatóvá tenni,ismerősöm ajánlotta a FlashBoot-ot, amiben elég sok beállítás van. a lényeg h a végén nem tudott bootolható usb-t csinálni mert vmi linux cd-t hiányolt. ez ok is lenne,de amikor megnéztem a pendrive-ot ,akkor látom h FAT lett. gondoltam semmi gond visszaformáztam FAT32-re, de azóta tűnt fel nekem a 3.74Gb.../ gondoltam vmi rejtett akármit hozott létre az a hülye program, ezért linux alatt is megnéztem , újraparticionáltam, leformáztam fat, fat32 és ntfs-re is. teszteltem h2testw-el, semmi hibát nem talált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest