Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashR
tag
válasz
Jesse James
üzenetére
Próbáld esetleg a képet jpg-ről bmp-re konvertálni, mert ugye a jpg egy tömörített képformátum, a bmp meg nem. Hátha a konvertálás/kicsomagolás után rendesen megjelenik...
-
FlashR
tag
válasz
Jesse James
üzenetére
Nekem ilyen régen a floppíra rakott képekkel volt így. Szerintem nem lehet róla rendesen olvasni. Futtass egy előzőhöz hasonló tesztet és kiderül, hogy gázos-e a pendrive. De amúgy nem sok esély van, hogy rendesen ki lehessen olvasni a képeket róla....ha felmásolod gépre és ott is olyanok a képek akkor nincs mit tenni, megsérült az adatállomány...
-
FlashR
tag
válasz
draco31
üzenetére
Ha teheted, olyat vegyél ami fém burkolatos. Azok nem döglenek meg olyan hamar...
És nem muszáj Kingstont választanod. Konkrét márkát nem tudok írni, mert mindegyikből van jó meg rossz, de azt sokan mondták, hogy lehetőleg ne műanyag legyen. Nekem a Toshiba vált be nagyon, de van akinek pont olyan purcant ki és ellene van. -
FlashR
tag
Helló Uraim!
Kiváncsi vagyok, tud-e nekem valaki válaszolni arra a kérdésemre, hogy miért van a következő hibajelenség:
Adott egy Kingston G4 USB 3.0 8GB-os pendrive, amiből Win7 boot disk-et csináltam. Amikor abba a fázisban van a telepítő, (ami erről a pendrive-ról fut) hogy particiót kell létrehozni, az istenért sem csinál a "rendszer számára fenntartott" 100MB-ot és ezzel a telepítés is kudarcba fullad. Bezzeg ugyanez a Win7 ISO egy 8GB-os microSD-n egy kártyaolvasóban meg simán megcsinálja.
Mi a franc lehet ez? Hozzáteszem, nem USB3.0 portot használtam az USB3 pendrive-nak, szóval nem az a gond.Ötletek? Ha valaki megmondja, vagy esetleg megoldást tud arra, hogy tudjam használni ezt a nyamvadt Kingston USB3 pendrive-ot telepítésre, tuti királycsászár

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- XPG GAMMIX S70 Blade 512GB NVMe Gen4 X4 PCIe SSD / Beszámítás OK!
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest