Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashR
tag
válasz
Jesse James
üzenetére
Próbáld esetleg a képet jpg-ről bmp-re konvertálni, mert ugye a jpg egy tömörített képformátum, a bmp meg nem. Hátha a konvertálás/kicsomagolás után rendesen megjelenik...
-
FlashR
tag
válasz
Jesse James
üzenetére
Nekem ilyen régen a floppíra rakott képekkel volt így. Szerintem nem lehet róla rendesen olvasni. Futtass egy előzőhöz hasonló tesztet és kiderül, hogy gázos-e a pendrive. De amúgy nem sok esély van, hogy rendesen ki lehessen olvasni a képeket róla....ha felmásolod gépre és ott is olyanok a képek akkor nincs mit tenni, megsérült az adatállomány...
-
FlashR
tag
válasz
draco31
üzenetére
Ha teheted, olyat vegyél ami fém burkolatos. Azok nem döglenek meg olyan hamar...
És nem muszáj Kingstont választanod. Konkrét márkát nem tudok írni, mert mindegyikből van jó meg rossz, de azt sokan mondták, hogy lehetőleg ne műanyag legyen. Nekem a Toshiba vált be nagyon, de van akinek pont olyan purcant ki és ellene van. -
FlashR
tag
Helló Uraim!
Kiváncsi vagyok, tud-e nekem valaki válaszolni arra a kérdésemre, hogy miért van a következő hibajelenség:
Adott egy Kingston G4 USB 3.0 8GB-os pendrive, amiből Win7 boot disk-et csináltam. Amikor abba a fázisban van a telepítő, (ami erről a pendrive-ról fut) hogy particiót kell létrehozni, az istenért sem csinál a "rendszer számára fenntartott" 100MB-ot és ezzel a telepítés is kudarcba fullad. Bezzeg ugyanez a Win7 ISO egy 8GB-os microSD-n egy kártyaolvasóban meg simán megcsinálja.
Mi a franc lehet ez? Hozzáteszem, nem USB3.0 portot használtam az USB3 pendrive-nak, szóval nem az a gond.Ötletek? Ha valaki megmondja, vagy esetleg megoldást tud arra, hogy tudjam használni ezt a nyamvadt Kingston USB3 pendrive-ot telepítésre, tuti királycsászár

Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Projektor topic
- Spórolós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest