- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashR
tag
válasz
Jesse James #2599 üzenetére
Próbáld esetleg a képet jpg-ről bmp-re konvertálni, mert ugye a jpg egy tömörített képformátum, a bmp meg nem. Hátha a konvertálás/kicsomagolás után rendesen megjelenik...
-
FlashR
tag
válasz
Jesse James #2591 üzenetére
Nekem ilyen régen a floppíra rakott képekkel volt így. Szerintem nem lehet róla rendesen olvasni. Futtass egy előzőhöz hasonló tesztet és kiderül, hogy gázos-e a pendrive. De amúgy nem sok esély van, hogy rendesen ki lehessen olvasni a képeket róla....ha felmásolod gépre és ott is olyanok a képek akkor nincs mit tenni, megsérült az adatállomány...
-
FlashR
tag
válasz
draco31 #2588 üzenetére
Ha teheted, olyat vegyél ami fém burkolatos. Azok nem döglenek meg olyan hamar...
És nem muszáj Kingstont választanod. Konkrét márkát nem tudok írni, mert mindegyikből van jó meg rossz, de azt sokan mondták, hogy lehetőleg ne műanyag legyen. Nekem a Toshiba vált be nagyon, de van akinek pont olyan purcant ki és ellene van. -
FlashR
tag
Helló Uraim!
Kiváncsi vagyok, tud-e nekem valaki válaszolni arra a kérdésemre, hogy miért van a következő hibajelenség:
Adott egy Kingston G4 USB 3.0 8GB-os pendrive, amiből Win7 boot disk-et csináltam. Amikor abba a fázisban van a telepítő, (ami erről a pendrive-ról fut) hogy particiót kell létrehozni, az istenért sem csinál a "rendszer számára fenntartott" 100MB-ot és ezzel a telepítés is kudarcba fullad. Bezzeg ugyanez a Win7 ISO egy 8GB-os microSD-n egy kártyaolvasóban meg simán megcsinálja.
Mi a franc lehet ez? Hozzáteszem, nem USB3.0 portot használtam az USB3 pendrive-nak, szóval nem az a gond.Ötletek? Ha valaki megmondja, vagy esetleg megoldást tud arra, hogy tudjam használni ezt a nyamvadt Kingston USB3 pendrive-ot telepítésre, tuti királycsászár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobilinternet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest