Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Bandesz87
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de az az 5MB/sec is nagyon halovány...
A probléma forrása számtalan dolog lehet. Lehet hw-es (a géped usb portja gyenge vagy a pen-ed) esetleg sw-es. mondjuk a viruskergető ezerrel monitorozza a fájl másolást... vagy vmi driver kehe
Én egyébként az NTFS (4096 sector méretet) filerendszert ajánlom vagy exFAT-otPróba képpen bootolj egy live linuxról és nézd meg úgy
#1405 - saját véleményem az, hogy ha az ember nem olyan sokat torrentezik (pl én csak 1-2 sorozatot töltök le össz vissz) nekem jó lenne. Mert nem számít a teljesítmény és bőven megfelel.
Szerintem ha heti 1-2Giga körül töltesz le akkor ok lehet a dolog. Az ilyen kártyákra általában van gari, tehát én nem paráznék. Cserébe kisebb energiafogyasztás + csendesebb lesz minden.
Mondjuk arra figyelj, hogy akkor törölj róla mikor már majdnem tele van a kártya így kb egyenletesen fog elhasználódni minden egyes cella
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest