Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a chkflsh nekem is jól jött, mert volt egy 16 gigás pendrive-om, ami egy gépfagyás után meghülyült, nem lehetett sem formázni, se olvasni, se írni, semmit. Más ilyen segédprogram sem tudott vele mit kezdeni. Csak hibaüzeneteket hozott, de semmit nem hajtott végre. Már ott tartottam, hogy kivágom a kukába, amikor rátaláltam erre a progira, amivel teljesen újrainicializáltam a drive-ot, partíció nélküli, RAW meghajtóként, majd az Easeus Partition Masterrel hoztam létre rajta újra a partíciót, és így már meg tudtam formázni. Most már teljesen jól működik, írható, olvasható, törölhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest