Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludo72
csendes tag
válasz
zzzoli23
üzenetére
Helló !
Chippelt pendive-val még nem próbálkoztam de a 16 GB-os pendriv-omat 32-re felhúztam én is ! Az a helyzet , hogy én vissza állítottam mivel nem találtam elég stabilnak !
Magyarul másolhattam rá 32 GB -nyi anyagot de némelyik file-t nem tudtam megnyitni másolás után . így vissza állítottam az egészet.
Nos, mivel azt írod kipróbáltad de nem írod melyik software-t így csak az én esetemre tudok hivatkozni ! Én az FC_MpTool_FC8308_FC8508_FC8406_v04.01.00 nevű progit használtam és ott be kellett állítanom a settings-ben a Flash Type fül alatt a Flash num-ot : 4-re így 4 részre szedte a chippet és kevesebb hibát irt ki majd megcsinálta a frissítést !
Remélem ez segítet ha nem írj .
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest