- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
válasz
King Unique
üzenetére
"Mármint sima gyorsformázást / lassú formázást, előtte törlést új újraparticionálást, vagy pontosan mit?"
Először egy lassú ntfs formázást csináltam és utána egy törlést és újrapartícionálást, majd egy gyorsformázást."Ki kellene próbálni másik gépen, másik OS alatt is, hogy kiderüljön a te hardver- és szoftverkörnyezeteddel van gond, vagy maga ez a pendrive/külső SSD tud csak ennyit, ilyen lassú írási sebességet a szintetikus teszteknél holott elvileg ennyit kellene."
Kipróbáltam egy usb 3.1-es porttal rendelkező HP Notebookon Windows 10 Home alatt. 16-20 gigás fájlokat másoltam windows fájlkezelőjével és azt vettem észre hogy a kezdeti 300 mb után lelassult 150 mb-ra, közben előfordult hogy akadt közben.
Asztali PC-n Windows 10 Home USB 3.2 portban kipróbálva stabilan hozta a 179 mb-t akadás nélkül."ha nincsen DRAM cache"
A Dram Cache az mit jelent? És ha nincs akkor mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Arc Raiders
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest