Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avelius
csendes tag
DPS 8gb pendrive új fejlemények!
Ma a barátnőm tudta vissza vinni a második pendrivet! az euronicses dolgozó meg szegényt jól leoltotta. Hogy irásvédett, hogy nem tudjuk leformázni normálisan hogy bénák vagyunk mert senki nem hozta vissza rajtunk kivül! => kapott egy új ugyanolyan 8gb os pink DPS pendrivet!Kiváncsi leszek hogy most ezzel milesz ! de ha ez is ugyan ugy viselkedik mint az előzőek akkor a fejéhez vágom és nagyon leoltom az eladót meg minden!
Ja és már nem csak én nem tudtam megformázni! az info tanárom aki mellesleg elég ismert programozó is meg nagyon ért a hardveres hibákhoz is ! ősem tudta leformázni ntfs be és nem tudott semmit kezdeni vele.Nem tudtunk file directory létrehozni, formázás után rajta volt még valam, és mappa törlés után is rajta volt. Nála is ugyan ezek a jelenségek jöttek elő mint nekem!
De az eladó szerint mi vagyunk a bénák!
ő megformázta gyors de nem tett rá semmit és nem hozott létre se mappát csak leugatott minket ennyit értett hozzá!Na de majd este kiderül hogy mit tud ez a 3dik vissza cserélt DPS 8gb pink pendrive!
Csak nagyon sajnáltam h pont barátnőm vitte vissza mert nem ért hozzá! én nem hagytam volna hogy leugasson. szegény tiszta szomorú volt és mondta ha nem jo kidobja és vesz másik fajtát nagyon elvolt keseredve megint!
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest