- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv

Húgom pendrive-járól eltűntek az adatok. Céges dokumentumok, képek, tegnap melóhelyen bedugta a gépbe hogy csinálja a diplomamunkát, és azt mondja akkor már nem tudott megnyitni semmit... ma bedugta a laptopjába, Avast bejelez, 6 giga adat hirtelen eltűnik, a W10 pedig üres meghajtót jelez.
Kikapcsolom a vírusirtót, karanténból visszaállítok mindent, és minden fájl rendelkezésre áll 1 kbyte parancsikon formájában, a win intéző viszont azt mutatja hogy a pendriveból 6 giga le van foglalva, és egyébként minden fájlt, képet meg lehet nyitni.
A fájlok helyére azt írja, hogy Windows/System32
Valami vírus lehet, vagy a pendrive döglődik? Van esély valahol ezeket az adatokat elérni?
Mert ugyan pendriveról meg tudom nyitni a parancsikonokat, de ha kimásolom az asztalra már nem tud mit kezdeni vele. Én gépembe meg nem merem bedugni, nehogy valami vírus legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Corsair MP600 Elite 1TB NVMe SSD ÚJ, bontatlan
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest