Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
A Yumival nem sikerült, a Win Setup From USB volt a 3. a sorban, amit próbáltam évekkel ezelőtt, és ez megcsinálta. A másolgatós dolog tetszik, ha lesz egy működő penem, kipróbálom, köszi.
Ciccuka:
Jajj, ne legyen már ez is vacak, mint az előző! A 3.0-s kártyaolvasó rendben van vele, akkor inkább a pen a ludas. Vagy nem 100%? Ez egy ASRock Z370 Pro4, bő 1 éves.
King Unique:
Már nem kékhalálozik, egy félrement frissítés okozta, nov-dec. táján játram is a W10 témában miatta. De köszönöm a programot, elspájzolom, mert ki tudja...
Próbáltam kijavíttatni a Windows-zal, de nem oldotta meg. A Rufus-ig még nem jutottam.
Ha maga a pen hibásogott meg, és látszólag sikerül helyre hozni, akkor az mennyire lesz megjavítva? Úgy értem, hogy csak össze lesz tákolva vagy olyan lesz, mint új korában? Az esetleges gariztatás miatt kérdezem. Ha már nem lehet teljes értékű, akkor jobban járnék a garanciával, de ha teljesen kijavítható lehet, akkor fölösleges az a sok ügyintézés.
Igen, azt értem, hogy az X helyére más kell, meg is néztem a lemezkezelőben a pent, de nem mertem belevágni, nincs gyakorlatom az ilyesmiben, jobb, ha fogja a kezem egy szoftver közben.

Köszönöm mindannyiótoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mazda topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Witcher topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest