- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Sziasztok, vettem egy [link] Patriot Cliq 128Gb-os pendrive-ot megbízható boltból. Viszont rettenően lassú a pendrive-ra való írás, kb 15mb/s annak ellenére, hogy 3.1 a pendrive. 4 napja kaptam kézhez, már írtam is hogy visszaküldöm ha minden kötél szakad, de azért nehogy benne legyen a hiba szeretném a ti véleményeteket is kikérni.
USBDeview és CrystalDiskMark programmal is leteszteltem, illetve Total Commander s Fájlkezelőben is másolgattam nagy fájlokat. Két PC-n is teszteltem 3.1 s 3.0 usb slotokban is és mindenhol rossz eredményeket produkált.
Hamísitvány lehet avagy egy rossz márka gyenge terméke, avagy én lennék ilyen béna, hogy nem tudom kiaknázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest