- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Doky586
üzenetére
Itt arról van szó, hogy fentebb ténykényt és általánosítva voltak kijelentve olyan dolgok, amelyek nem biztos, hogy minden esetben érvényesek, ha vannak ilyenek egyáltalán. Ráadásul korábban és most is végigpróbálgattam pár variációt és nem sikerült ilyen hibát reprodukálni. Pontos receptet pedig nem kaptam, hogy hogyan lehetne úgy előidézni, hogy az valóban problémát jelentsen.
Az "azért nem bootol más programmal csinálva" állapot meg azért van, mert más program sok esetben alapból xarul írja ki a telepítőt az adott boot módhoz a Rufus-tól függetlenül és nem csinálnak meg bizonyos beállításokat...
Az "utána csak a Rufus-szal lehet helyreállítani" kijelentést sem értem, mert a diskpart törlés, egy fájlkezelős formázás, lemezkezelős partícionálás simán működik. Utána pedig normálisan használható a pendrive, az adott program képességeihez és beállításaihoz mérten sikeres volt a telepítő bebootolása is. Nem lennék meglepődve, ha ez a fórumtársnál sem lenne másképpen.
Sőt, azt is kipróbáltam, hogy közvetlenül a telepítő Rufus-szal történő kiírása után TV-re, set-top boxra csatlakoztattam az USB-s eszközt és simán felismerték, lehetett tallózni a mappák között. De, ha épp belemásoltam egy zenét / videót, azt is simán lejátszották. Mellesleg az ilyen eszközökkel való használat alapból nem teljesen mérvadó, mivel ezek az USB-s kütyük elsődlegesen PC, notebook + desktop OS használatra vannak tervezve. Ott garantálható igazán a normális működés és a tökéletes kompatibilitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/93
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest