Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok! Apámnak van valami gondja a pendrive-jával. Bedugja, azt még érzékeli is a gép, látja a meghajtót, bár a nevét nem írjak ki, csak hogy cserélhető lemez. A gond az, hogy a tartalma egyáltalán nem érhető el, kapacitásnál 0-t ír. Semmit nem lát, nem érzékel rajta, és formázni akarja a win. A probléma az, hogy igen fontos doksi van rajta, több éves előadás anyaga, és sajna máshová nem mentett, szóval valami módon mindenképp kéne róla a doksi. Gondolom a pendrive teljesen meghalt, kuka, csak az a kérdés, lementhető-e róla az adat. Keresgélve itt a hozzászólások közt láttam, olvastam egy ddrescue nevű progiról, de ahogy látom az Linuxos, ahhoz meg egyáltalán nem értek, csak annyira, amennyit a grafikus felületen el lehet végezni (tehát ilyen parancssoros részhez nem). De ha van valami leírás a használatához, akkor megoldom. Vagy láttam még olyat, hogy HDD Raw Copy Tool. Az is ilyen adatmentő?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Fotó állvány eladó
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest