Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Messze nyolcezer fölött!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- uleFone Power
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Hello, szia mindenkinek!
Remélem jó helyen vagyok (ha nem, előre is bocs az OFF-ért az admintól). Az a problémám, hogy van egy 8GB-os Kingstone pendrive-om amire másolni nagyobb adatmennyiséget kínlódás volt, olyan lassú mint a csiga.
Aztán valaki azt ajánlotta, hogy formázzam NTFS formájúra. Megtettem. Egy kicsit gyorsabb, de ennek ellenére 2-3 gigás anyagnál még mindig nagyon lassú (olyan fél és egy óra között fejezi be) ill. olyanokat szokott még csinálni, hogy egyszerűen csak megakad a másolás és kiír valamit, hogy "... a késleltetett írás nem sikerült..." (hogy ez mi???) vagy felmásolja amit akarok, csak utána:
- vagy nem lát könyvtárakat amiket pedig felraktam
- vagy nem tudja megnyitni
- vagy pedig megnyitja de u.a. nem tudja elindítani a benne lévő fájlokatMi ez, miért van ez, hogyan lehet ezen segíteni?
Nem tudom, hogy segít-e valamit de észrevettem, hogy külső merevlemezeknél is ezt történik sokszor. Lehet, hogy az USB 2.0 csatival van a baj? Esetleg az illesztőprogival?
Amire még gondolok (mint laikus), hogy lehet, hogy az a baj, hogy másolás közben mást is csinálok? Általában a másolási műveletet háttérbe viszem és közben ezt azt teszek... na de, kinek van türelme órákat várni amíg a gép másol?
A válaszokat, ötleteket előre is köszönöm - és bocs az OFF-ért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Yettel topik
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Marathon (2025)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Asztalra küldik a Snapdragont
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest