- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paraszt2
tag
szervusztok!
Nekem a következő a problémám. Vettem egy EMTEC márkájú micro csodát: http://www.emtecelectronics.com/products/product.cfm?product=s100
A problémám az ,hogy míg a számítógép szépen kezeli addig a rádiómagnóm lehasal tőle. Pontosabban be se olvassa. A magnónak tudnia kell kezelni 4 gigát, és próbáltam már mindenféle képpen is formázni. Több helyen is olvastam hogy ebbe a "pendrive"-be ,(mert a legtöbb helyen flash drive-nak emlegetik) egy SDHC kártya van bele fabrikálva: Esetleg lehet hogy ez a probléma, és ezért nem tudja kezelni?
Nézzétek el hozzánem értésemet, mert én próbáltam rájönni, és utána olvasgatni is ,de egyre jobban tanácstalanabb leszek....
Ha van ötletetek vagy bármi hozzászólásotok ami segíthet azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Eladó SSD-k ( 1Tb , 2 Tb )
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest