- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matex
aktív tag
Ha ennyit tud, akkor nagy sebességgel küldöm vissza Romániába (Emag).
Ebben köszönöm a segítséget. Ennyire képes a Kingston...
Tudnátok ajánlani 1-2 típust, USB 3.0-ás 32GB-os Pendrive-ot? Ami nálam fontos, az az írási sebesség, mivel nagy méretű fájlokat másolnék rá, ezért fontos lenne a a minél nagyobb írási sebesség, persze nem horror áron, kb. 5-8ezer Ft körül.
-
Predator2
addikt
Kérlek véleményezzétek is őket!
Nem mai darab a kicsike:
Transcend JetFlash 780 16GB (NTFS)
Illetve az új memória kártyám:
Sandisk Ultra 64Gb (exFAT)
-
Grafirka
őstag
-
Grafirka
őstag
Mennyi ido alatt kene vegezzen kb. egy 1Gb x 3 tesztel ?
Azert kerdem mert eloszor vegigfutott viszonylag elfogadhato ido alatt de eszrevettem hogy 100mb volt allitva es gondoltam futtatok meg egy 1 Gbx3 kort , es akkor total megzakkant.
Annyira, hogy azt a CDMet ledobtam ( telepitettem egy maiskat) mert azthittem serult a progi.Eltelt legalabb 8-9 perc es meg semmit nem irt ki , azthittem kifagyott..
A gepem amugy tokeletesen mukodik , atomstabil , gyors, semmi jelet nem latom , hogy valami hiba lenne. -
Grafirka
őstag
Nem talatam egy osszefoglalot, ezert miutan felmasoltam ra kb 20gb adatot, utanna alltam neki tesztelni
es elegge erdekes eredmenyeket kaptam. USB2 NTFS talan rendben van, szoljatok ha tevedek , de az usb3 sebessege az asztali gepen valamiert nagyon nem ok Read130 korul volt( ami gondolom ok) de a Write az 20mb/s Ennyit tudna ? Az asztali gep mar le van zarva, holnap felteszem azokat az eredmenyeket is.
Van valami jelentosege, hogy az elolapi USB be teszteltem ?SanDisk Ultra 64Gb (NTFS) - USB2.0 port eredmneyek (Thinkpad T420 )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest