- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
De az se semmi, amit a szomszéd lépcsőházban lakó fazon csinált velem... vacakolt az autóm, alig tudtam vele hazajönni, gyors kerestem egy szabad helyet, hogy minél előbb leállítsam az autót. Nem figyeltem, hogy hová álltam.
Erre MÁSNAP (tehát 1 nap után) jött a fószer, kaputelefonon felcsörgetett, hogy ne álljak az Ő HELYÉRE, mert hogy ő 40 éve oda áll... mondom ez kész, nem szeretek telefonon-kaputelefonon társalogni, így hát kinyitottam az ablakot és frankon lekiabáltam (a fejét is), hogy tudtommal közterületi parkolóban nincs bérelt hely
Való igaz, akkor már láttam, hogy arra a helyre álltam be, ahová ő szokott, de könyörgöm, 1 napja állt ott az autóm, ráadásul MŰSZAKI HIBA MIATT. Ez az okostojás meg képes volt ilyenért zaklatni az otthonomban. Hiába mondtam neki, hogy csak átmenetileg álltam oda, mivel nem tudok odébbmenni a kocsival és hirtelen csak oda tudtam beállni, de ez őt nem érdekelte, csak mondta, hogy "akkor se álljon a helyemre!"
Oké, nekem is meg van a "megszokott" helyem a parkolóban, amikor szabad, oda szoktam letenni a verdát, de speciel az én helyemet lassan 3 hete foglalja egy szerintem szintén műszaki hibás autó, legalábbis nem mozdult azóta. De kit érdekel? Van rengeteg hely nálunk mindig a parkolóban, állok máshová...
Viszont én békés fazon vagyok, fogtam hát és SZAKADÓ ESŐBEN lementem a feleségemmel és áttoltuk az út másik felén egy szabad helyre a mozgásképtelen autót!
Féltem, hogy az az őrült manus nehogy valami kárt tegyen benne (mittudom én, megkarcolja, gumit leereszti, képes ilyesmire szerintem, a szeme sem áll jól...).
Jobb a békesség jeligével inkább én alázkodtam meg!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest