- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #61678 üzenetére
Annyit még , hogy ennek a Lenovonak , körülbelül 5-6 órás az akku ideje.
Nem tudom ti hogy vagytok vele , de a Dell gépeket annyira dicsérik . Pár volt a kezemben , INTEL procival . És játszani lehetetlenség rajtuk , annyira forróak . i7el kész katasztrófa volt . A barátnőmnek az egy magosát reballozni kellett , mert megsült egy az egyben .
Tenném hozzá , ami nekem volt i7el .5x hívtam ki a szervízt Pécsről , a DigiStart . Szegény srác is már szenvedett , hogy még hányszor kell lejönnie . Küldtek körülbelül 2x új alaplapot , új procit , egész heatsinket , mindent . És akkor sem cserélték a gépet . Majd utoljára , amikor már a srác is szólt a Delles néninek , hogy tényleg cserélni kellene , mert brutálisan forró a gpu , és a cpu is . Akkor sem , még megpróbálnak még egy processzort . Na ekkor lett elegem , elcseréltem egy asztalira . Teljesen új belseje volt a gépnek , az a széria ilyen volt
. Írtam a srácnak , hogy köszi , de többször nem kell jönni - szerintem aznap este jól berugott az örömtől
- , lemondtam a Dell szolgáltatásairól .
Egyetlen egy dolog , amiért Dell-t vásárolnék laptopban , az csak a garanciaintézés . Az tény és való hogy nagyon profi , másnap jön a szaki , ha kell alkatrész másnapra meg is kapja , és hozza . Viszont a Dell nem adja fel , inkább kiküld 12 laptop komplett belsőt , minthogy adjon egy másik gépet , vagy netán gép visszafizetést .
-
newwave0507
aktív tag
torma1981 : talán te ott végeztél ?
hcl : Igen , teljes mértékben igazad van . Én is ezt csinálnám a legszívesebben , de most inkább tartályokat hegesztek , összeállítok
. Bár picit elszomorít , hogy igazából nem teljes részében ezért tanultam . De ez is a szakmámhoz tartozik - valamilyen szinten - . Esztergálni , CNCzni jobban szerettem volna
De erre volt hely.
-
newwave0507
aktív tag
Ezt kikapcsoltam , DISABLEDre . A hűtő is szuperál , lejebb vettem a venti fordulatot 80ra , sima CUSTOMra .
Mindjárt rakok fel majd képet !
UI : Most nézem hogy a ventit máshogy kellett volna feltegyem
most a kártyára fujatom a levegőt . Na mindegy , majd ha megjött az új proci , akkor megcsinálom !
-
newwave0507
aktív tag
Írom , mert nem ismeri fel a telót .
CPU Thermal Throttling : ENABLED
CPU FAN 1& 2 Setting : AUTOMATIC MODE
Target Fan Speed : LVL 3
Chassis Fan 1 Setting : FULL ON
Chassis Fan 2 Setting : FULL ON
Over Temperature Protection : ENABLED
Duhumidifier Function : DISABLED
Ezeket találtam vele kapcsolatosakat .
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #61632 üzenetére
Ez nem igaz ... A masodik pci-e slotban megint van kep .. Akkor most ez mi ?
Atdugtam a 2.ba , vissza az elsobe , most mukodik az elsoben is.
-
newwave0507
aktív tag
Kihoztam . Exian felvihetem ma hozzad a gepet ?
-
newwave0507
aktív tag
Van fogalmam azért a dolgokról , csak ilyen szinten már nem merek szerelgetni . Van egy pont , amíg elmerek menni szerelés szempontjából . Bár mindig tanulok újat , újat . De sajnos ez már kifogott rajtam , de nem is tagadom , hogy ez nem azért van mert tapasztalatlan vagyok
. Ha megyek majd a gépért , akkor úgy is megtudom hogy mi a helyzet .
Erre választ nem igazán találtam , nekem ez elég szokatlan jelenség volt amiket az előbb leírtam , a probléma már ott volt , hogy nem tudtam mire utalhat ez az egész.
UI : jobb beismerni , ha valami nem megy , mint hogy addig kontárkodni amíg semmi nem lesz az egészből
-
newwave0507
aktív tag
Igen , a legnagyobb probléma itt az . Hogy nincs elég tapasztalatom ezekben a dolgokban , viszont nagyon érdekel ez a téma. Ha lenne értelme , ezt is tanultam volna , csak ebben elhelyezkedni elég nehéz .
Nekiálltam sokszor , türelmem is volt hozzá , próbáltam megtenni mindent , de volt már példa rá , hogy csak kárt okoztam a cuccokban . Így döntöttem a szerviz mellett. Ők majd reményeim szerint megcsinálják jól
.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #61616 üzenetére
Erre tudsz valami ötletet Exian ? Mert nekem már fogalmam sem volt . Ez volt már az utolsó dobása a gépnek
Több óra alatt összeraktam a hűtőt mindent kompletten , tesztelgettem . Majd mikor már csak a kártya volt vissza , bedobta a törölközőt .
De nem értem ezt .. hogy az első PCI-E slotban nem jó , majd átrakom a másodikba , ott már működik . Aztán vissza az elsőbe , és megint jó . Végre 23:30 körül lefekszem aludni , hogy majd másnap akkor már csak a windows lesz vissza .. , na igen . reggel indítom a gépet , semmi .. nincs kép ismét . És itt voltam már úgy , hogy tényleg nem tudok már mit kitalálni , meg én még egyszer nem kezdem előröl az egészet , már csak kárt teszek az egészben .
Barcson bevittem a szervizbe , hogy akkor rakják össze rendesen . Kártyát is csinálják meg , meg akkor bevittem a hűtőt is , hogy akkor ha belefér a keretbe akkor tegyék fel azt is .
Bocsánat , az újabb üzenetért , csak már nem tudtam szerkeszteni .
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Hoztam meg egy kerdest . Feltettem a scythe ashura hutest . Es a gepem annyit csinal hogy elindul 10mp es ujraindul., se kep semmi . Es ez ismetlodik . Gyari hutovel minden OK . Nos ilyenkor mi lehet ?:/
-
newwave0507
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ! Ha rajtam múllik elmegyek és veszek egy házat a nemlétező pénzemből !
Jó dolog nagyon , hogy ilyen rendes közösség van itt , itt mindig találni segítőkész embereket !
Exian : nem volt időm sajna elugrani feléd , amíg most fent voltam Pécsen . De amint megyek legközelebb az lesz az első
És megleplek 1-2 sörrel
Ez pedig a hátsó kép :
-
newwave0507
aktív tag
Jó lesz ?
-
newwave0507
aktív tag
Töltöm a képeket 1 perc. Nézzétek meg legyetek szívesek nem ferdíti e a kártyát . Sok pénzembe került , ezért szeretném sokáig használni
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #61572 üzenetére
A hazba is belevan irva hogy tamogatja a micro atxet , es mashogy nem let betenni a lapot a hazba . Most ilyenkor ?:/
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Raidmax Sagitta 2 hazam van . Vettem Z77Pro4-M alaplapot . Erre nem tudom beletenni a videokartyat , mert a foglalat nem jo helyen van . Pedig tamogatja a haz a mini atxet , ezt elmagyarazna nekem valaki hozzaerto ?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valakinek eladó SSD ?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valakinek esetleg Packard Bell TK-81el/hez kompatibilis akku töltője ?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Nos hát , még mindíg eladó ! --> MSI 970A-G43 , de megmondom őszintén hogy nem tudok vele mit kezdeni , ezért holnap át tudom adni pécsen . Mind össze 10.000 forintot kérek érte , akit érdekel , írjon PMet legyen szíves , vagy 06307685905 . Köszönöm.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #61485 üzenetére
Nagyon szuper ! A problémamegoldó megoldotta a problémát !
-
newwave0507
aktív tag
Valaki tudna nekem segíteni egy picit abban , hogy a laptopon csatlakozok a WIFIhez , idáig minden rendben , de a szeretnivaló ! jel ott van a wifinél . Valamiért nem akarja fogadni az adatot , ez miért lehet ?:/
-
newwave0507
aktív tag
Gigabyte WindForce 3 HD 7950 3 GB GDDR5 384 BIT , Garancia , Doboz !
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Elhoztam magammal pécsre --> MSI 970A-G43 . Pécsieknek 13.000.- . Doboz , minden tartozék , 2 év garancia PCX.
-
newwave0507
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni . Amíg nincsen ruter , addig laptopról szeretném megosztani a netet , tudnátok segíteni benne ? Neten találtam pár dolgot , de nem igazán segítettek . ( win 7 )
-
newwave0507
aktív tag
Pécsen melyik benzinkutat tartják/tartjátok jónak ?
-
newwave0507
aktív tag
Valahogy sokkal zajosabb az éjszaka Pécsett mint Barcson
-
newwave0507
aktív tag
Pécsi Diginetnél ugye nincsen modem , vagy pontosan nem tudom hogyan működik ez mert annyira nem értek hozzá . Egy pici fehér " elosztó doboz " van . Nos , több gép van , és érdekelne hogy routerrel ez a net is használható ? Elnézést kérek előre is , lehet hogy nagyon amatőrnek tűnik a kérdés . De tényleg nem tudom hogy működik ez.
Köszönöm a válaszokat előre is !
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Ha az autó transmitterébe külső HDD-t csatlakoztatok , az ugyan úgy szólni fog , mintha pendriveról használnám ?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
MSI 970A-G43 Socket AM3+ még mindíg eladó ! Pécsieknek 13.000 .- HUF . Holnap felviszem pécsre , hogyha valakit érdekelne .
Több mint 2 év gari PCX.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valakinek esetleg MSI 970A-G43 socket am3+ lap ? 14.000 HUF .
-
newwave0507
aktív tag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek !
-
newwave0507
aktív tag
válasz
littlejohnny #61287 üzenetére
Köszönöm !
-
newwave0507
aktív tag
Sürgősen keresnék Socket AM3+ processzort . 40-45 között .
-
newwave0507
aktív tag
Megtudná nekem valaki mondani hogy most a napokban a posta hogy tart nyitva ? Köszönöm.
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek esetleg FX 6300 ? Doboz , 2 év PCX garancia.
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek eladó Razer Tiamat esetleg ?
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Sir Riccio #61145 üzenetére
Kifogják cserélni biztosan a kollégának
.
A 3 nap akkor ténylegesen változott már .
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Kellemes Ünnepeket mindenkinek !
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valakinek xbox 360ra eladó GTA V ?? SÜRGŐS
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
A " Saphír " óramárka milyen ? Apu most kapott szülinapjára anyutól egy automatát , és érdekelné hogy milyen szerkezet , stb ?
-
newwave0507
aktív tag
Hát igen .. ez az egész hipochonderség meg tudja nehezíteni az ember dolgát .. meg mindennapját ha úgy adódik
De mondjuk én beismerem magamnak hogy az vagyok , nem igen küzdök a gondolat ellen
Csak valahogy jó lenne ha úgy tudnék tekinteni ezekre a dolgokra , hogy nem sz*rok be minden tünettől , vagy bármely dologtól amit magamon észre veszek
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
külső HDD-t keresek , akinek van eladó PM plz.
@ thanks.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok .
Valaki tud esetleg megoldast a hipochondersegre ? Mert elegge megtudja gyotorni az ember napjat :/. Rakfobia is kozrejatszik , ugyhogy megvagyok aldva
. Aki esetleg tud erre megoldast azt megkoszonnem.
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
válasz
szkorhetz #60640 üzenetére
Mikor vettem tobb szaki is megleste azt mondta nagyon jo hangja van . Most a napokban majd elviszem meg 1hez . De talan a legjobb ha mindennel nem foglalkozik az ember .. Minden OK vele de tenyleg ... Csak erdekelne hogy ez igy oke e ? Vagy most ennek ilyennek is kell lennie ? Ha meghallgatod a videokat amiket linkeltem .. Mindegyik csattogós .. Mar nem tudom mire veljem az egeszet
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest