- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek esetleg eladósórban 1150 i5 4690K ? 35e környékén ?
-
newwave0507
aktív tag
Hírdettem itt nemrégiben egy iphone 6ot, 25ért vihető, aki szeretné felújítgatja
. Home gomb sajnos kuka, virtuálissal működik, némítógomb oldalt nem jó, illetve ha erős fehér fényű a háttér, foltok láthatóak. 16GBs független. Nincs "lelakva" . Gyári töltő adapter + adatkábel jár hozzá, mást nem tudok adni. Ha érdekel PMben megtalálsz
-
newwave0507
aktív tag
Nem lenne esetleg valakinek egy barmilyen 1151es procija egy teszt erejeig?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Sajnálatos módon sikerült telibe eláztatnom egy 200 ezres alaplapot, természetesen nem működés közben, nem volt áram alatt. Át törölgettük, hajszárítóval szárítottuk, áramot kap, ledek égnek, és társai. De nem indul a lap.. Talán van esély rá hogy kiszárad. Minden tanács tipp jól jönne. Köszönöm szépen.
-
newwave0507
aktív tag
Iphone 6 eladó!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. 60 ezer forint körül szeretnék telefont vásárolni, újat. Tudnátok párat javasolni? A nagyobb kijelzős telefonokat szeretem jobban, nem tudom van-e most a piacon valami " best buy"-nak nevezhető.
Köszönöm szépen!
-
newwave0507
aktív tag
Tudna nekem valaki ajánlani értelmes bluetoot headsettet ? JBLeket néztem media marktban 10K körül, de azt írják neten nem valami jó a hangzás ..
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Corsair Vengeance 2x4GB ddr4 2400MHZ KIT , 2.5 év garanciával eladó! Jó árban!
-
newwave0507
aktív tag
Van itt esetleg olyas valaki aki ért az iphonekhoz ? Iphone 6 típusú telefonom van... a wifit nagyon jól fogja a telefon, de mikor osztok róla hotspotot, egyszerűen másik eszköz vagy abszolút nem látja, vagy maximum 1es jel nagyon ritkán. Nagyon fontos lenne. Köszönöm szépen előre is.
UI; Több eszközzel lett próbálva.
-
newwave0507
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani jó áron dolgozó karosszéria lakatost? Golf 4 küszöbbel van gondom. Köszi
-
newwave0507
aktív tag
Eladó egy dobozos, makulátlan állapotú ASUS GTX 780 Ti 3GB. 50K
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Pécsen esetleg nem tud valaki helyet ahova vesznek fel CNC-st ? 14ben végeztem gépgyártástechnológusként Nagyatádon a Büttnernél. Sajnos gyakorlatom az nincsen, mert nem szerettem volna felköltözni Nagyatádra, így maradtam Barcson egy lakatos cégnél, itt pedig COval dolgoztam végig szinte. Szeretnék tapasztalatot gyűjteni a szakmámban, ha valaki tudna esetleg helyet/lehetőséget, megköszönném!
-
newwave0507
aktív tag
FX 4100 eladó, 5K. Oem. Van hozzá egy alaplap is, ami valszeg nem működik, de adom hozzá +ba.. hátha.
-
newwave0507
aktív tag
Váltószoknyát szeretnék vásárolni G4hez, nem tudjátok hol lehetne kapni ?
-
newwave0507
aktív tag
Tudna valaki ajánlani valami jó mmorpg játékot? WoWal próbálkoztam de elégge túlvan már bonyolítva a régi jó kis Burning Crusadehez képest...jöhet bármi ami élvezhető..
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy Fx 4100am OEM, 5K
-
newwave0507
aktív tag
No mindegy.. felteszem a kérdést ide, hátha valaki tudja ezt. Személyi kölcsönnél azt tudom hogy az OTPnél kb 1 óra alatt megvan a dolog, nem tudjátok hogy a K&Hnál is ugyan ez-e a helyzet ?
-
newwave0507
aktív tag
K&Hs dolgozó esetleg van a csopiban? Ha igen kérem írjon egy privatot 2 percre zavarnám.
-
newwave0507
aktív tag
1.2Mig szeretnék autót. Így az Opelre gondoltam talán..nyilván a VWt ajánlják a legjobban..
-
newwave0507
aktív tag
válasz
s7evcsenko #81555 üzenetére
Mile József.
Más; Tudnátok nekem véleményt mondani az Opel 1.9 CRDTI motorról ?
-
newwave0507
aktív tag
Nesa; Ma el is vitték alku nélkül
-
newwave0507
aktív tag
2 dobozból telibefújta a srác a 4 felnit..bőven..
csak mondom...
-
-
newwave0507
aktív tag
Én még 1 éve így cseréltem, nem én építettem. Minden szervízt megcsináltam, vezérlés, olaj, fékek felújítva, akksi, stb. Most hogy ilyen a színe, hát ilyen. Alufelni, 4 új nyárigumi. És ha tényleg kéne valakinek itt van 250ért vigye el. Meg lehet nézni a piacot mit adnak 250be igazából. Nem tökéletes.., de ennyit biztosan megér.
Elfutkározni ide-oda, 6 literes fogyasztása van, 1.4 sima szívó, igénytelen és nagyon megbízható.. 100 lovas, nem erölködik sehol sem. Tudom, hogy nem a legszebb autó, de én már nem szerettem volna lefujatni, mivel másikat szeretnék venni...
-
newwave0507
aktív tag
Eladó a magángép . Ha valakit esetleg érdekel megegyezünk.
-
newwave0507
aktív tag
Valaki esetleg nem tudna nekem szolgáltatni ilyen felpumpálható légpárnát? A saját automat szeretném kinyitni
. Vagy az ablakot kell betörnöm, vagy tényleg lesz egy ilyen megoldás
köszi előre is!
-
newwave0507
aktív tag
Valaki játszik esetleg a Path of Exile játékkal? Most kezdtem, segítséget elfogadnék
-
newwave0507
aktív tag
Árulom ezt, nagyon jelképes kis összegért.. ha valakinek esetleg kellene.
MSI R9 290X Lightning Full Nikkel/Acetal blokk + Backplate.
-
newwave0507
aktív tag
240es ssdt keresek 15k korul. Illetve 2x4gb ddr4 memoriat, jobb fajtát.
-
newwave0507
aktív tag
Valaki kitudna segíteni egy intel cpu tartóval? A műanyag kis tartókával. Köszi.
-
newwave0507
aktív tag
Pesten szeretnénk Júliusra szállást/lakást foglalni. Nem tudtok esetleg helyet, ahol elfogadják a szépkártyát ? Nem aranyárban szeretnénk szállást.
-
newwave0507
aktív tag
2x8 Hyper X Fury Black ddr4 2133mhz 40K. Elettartam garos.
-
newwave0507
aktív tag
Eladó i5 6600K. 39K OEM. Jól húzható, nekem vízzel 1.296V 4.7Ghz. Max 40-45fok.
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Csoport tagoknak KFA2 Hall Of Fame 980 Ti 100k. Doboz, gyári tártozékok ON.
-
newwave0507
aktív tag
Samsung Galaxy Tab A 10.1 T585 van nekem. Mindenre tökéletes.. ez szerintem butaság hogy csak azok valók valamire is..
-
newwave0507
aktív tag
i5 6600K valakinek ? 45K . Elég jót megy. 1.296 4.7Ghz.
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek esetleg KFA2 Hall Of Fame 980 Ti 110e?
-
newwave0507
aktív tag
Autó lámpa sötétítő spray-t keresek. Megtudná esetleg mondani valaki hol kapok itt Pécsen?
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek esetleg eladó s8 kijelző jóárasítva? 😑😁
Köszi mindenkinek!
-
newwave0507
aktív tag
Köszi Urak!
-
newwave0507
aktív tag
Valaki tudna ajánlani allergiára gyógyszert.. ? Eddig nem volt ilyen gondom, de most nagyon kijött.. köszi
-
newwave0507
aktív tag
Volna egy csúcsféle lapom eladóban. ROG Z270 IX EXTREME. Illetve volna még egy Hall Of Fame 980 Ti is eladóban, a kettőt cserélem egy felsőbb kateges VGA-ra. Ha valakit esetleg érdekelne.
-
newwave0507
aktív tag
Volna itt T-Mobile os emberke ? Szükségem lenne tanácsra, segítségre! Ha lenne, kérem szépen privátban írjon rám, köszönöm szépen!
-
newwave0507
aktív tag
Ha van lakatos cimbora pikk pakk összedobja Neked.
-
newwave0507
aktív tag
Keresek korrekt, normál áron dolgozó autoszerelőt! Indításnál problémáim vannak néha néha. Valószínűleg jeladó lesz.. tudnátok ajánlani? Köszi.
-
newwave0507
aktív tag
Vélemények után kutatok..Tablet vásárlás előtt állok, néztem a Huawei M3 Lite-ot, a Huawei M5öt.., szerintetek érdemes tabletbe beleölni ekkora összeget ? Mint mondjuk az M5 ?
-
newwave0507
aktív tag
válasz
s7evcsenko #80803 üzenetére
Ez jó volt
-
newwave0507
aktív tag
Tudnátok ajánlani valami jó stratégiai játékot ? Strongholdhoz hasonló jó lenne, illetve ami így tudja a mai modern felbontásokat.
-
newwave0507
aktív tag
Üléshuzatot keresek Pécsen nem aranyárban. Tudtok ajánlani jó helyet? Naracs-Fekete színben kellene leginkább, a natur univerzal is jó. Amúgy Clioba kell.
-
newwave0507
aktív tag
Nem rég költöztünk fel Pécsre, így semmi értelmes szerszámom nincs sajnos. Van esetleg valaki, akinek lenne egy kis ideje/kedve segíteni beszerelni az autómba hangcuccot ? Bent a láda, erősítő, pozitív is van behúzva, bár nem a legjobb, de most jólesz'
.
-
newwave0507
aktív tag
Értem.. megpróbálkozom vele! Köszi srácok!
Más kicsit.
Volna egy kis Cliom..2001 évjárat 1.4 16V 98 LE 210e km, friss vezérléssel ( Continental ) , olaj,szűrők, minden cserélve. Alufelni, új nyári gumi. Gewinde, sportdob. Kasztnival foglalkozni kell, nem tökéletes egyáltalán, viszont a motorja nagyon jó! Olajat sem eszi. 2019ig műszaki. Van benne oldalt 2 MAC hangszóró, a fejegységet is adom ajándékba...
Hátúl a kalaptartóban is van 2 tölcsér, az is marad benne.
320 ezer forintot kérek érte, szeretnék felváltani kategóriában.
Akit érdekel, annak tudok még képet küldeni
.
-
newwave0507
aktív tag
Bosszantja az embert...igazából az a baj, hogy már nehezen viselem el. De ahogy olvastam utána a műtét meg nagyon kockázatos
.
-
newwave0507
aktív tag
Topictársak. Inkább itt kérdezem meg, mint gyakorikérdéseken.
Valaki bajlódik még üvegtesti homállyal? Tudjátok ezek az úszkáló kis szálak , fonalak akármik a szem előtt.. ezzel lehet bármit is csinálni? Mert már kezd az agyamra menni
-
newwave0507
aktív tag
válasz
s7evcsenko #80644 üzenetére
Köszi UHHH
.
Szóval ez a monitor Uraim? -> lg 29um69g . Oké lehet FPS gémekhez? Vagy inkább vissza 24" 144HZ 1ms ..?
-
newwave0507
aktív tag
Jó témát hoztam fel
. Nem tudjátok hogy ezzel a $%#@$ napallergiával lehet e valamit tenni? Kimegyek a napra és mint a bögölycsípés olyanok jelennek meg rajtam..+ be$%arok úgy viszket..
-
newwave0507
aktív tag
Jó kis CoD1
Az hiányzik... vagy az uo.
-
newwave0507
aktív tag
Na nekem épp itt van a gond. Pubg, cs:go sokszor előtérben van.
-
newwave0507
aktív tag
Köszi szépen a részletes tájékoztatást! 980 Ti-vel hajtanám egyelőre a cuccot, szeretnék majd feljebb váltani vga-ban, de amíg ilyen árak vannak.. addig hagyjuk
. TV annyira nem szimpatikus nekem, igazából volt már 200 ezres Dell monitorom, és valahogy most úgy döntöttem hogy megcéloznám ezt a 80K körüli összeget. Akár használtan, akár újonnan, ezt a keretet szabtam meg.
Ezt ->lg 29um69g a típust néztem, esetleg vélemény?
-
newwave0507
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Szerintetek monitorban a 27" , vagy a 29" a jobb, élvezhetőbb? Legfőképpen játékra lenne használva, kevésbé filmezésre. Vagy inkább ezt embere válogatja? Kinek mi a szimpatikus? Köszi előre is!
UI; A 27" 1920X felbontással lenne, a 29" 2560x ultrawide.
-
newwave0507
aktív tag
Nézd a jó oldalát Exian, kereső nélkül izgalmasabb. Vond bele a gyerkőcöt is, neki még izgibb lenne
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek esetleg 29" monitorja eladó?
-
newwave0507
aktív tag
válasz
XboxGamePass #80588 üzenetére
Későn olvastam, van egy fiatal srác iszonyat jól vág. Ha érdekel még, akkor leírom a számát. BENU gyógyszertárnál van a Citrom utcában. 2000.-ért vág hajat.
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek esetleg eladó 240es SSD ? Csak 100/100 kevés üzemidős érdekel.
-
newwave0507
aktív tag
Samsung F350 24" Slim FullHD monitor eladó, fóliás, doboza sajna már nincs meg. 30K
-
newwave0507
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget! Olyan brutál rá volt húzva, muszáj volt vennem egy leszedőt
-
newwave0507
aktív tag
Valaki nem tudna kölcsön adni olajszűrő leszedőt?
-
newwave0507
aktív tag
Köszi a segítséget a festékkel kapcsolatban!
Adott egy HP Pavilion PV6 típusú gépezet. a Caps Lock + F11 villog kb 5mp-ként , és fekete képernyő van. Nem tudja valaki hogy ez milyen hiba lehet ? Köszi!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Az autóm felnijét szeretném lefújni, Pécsen tudok vásárolni olyan sprét ami erre alkalmas? A Montana94 az jó lenne, csak az a baj Pécsen nem kapható
Legalábbis nem találtam.
-
newwave0507
aktív tag
Valaki nem tudna nekem adni egy kevés CooLaboratiry liquidet? Fizetem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest