Aktív témák
-
-
eddie303
őstag
válasz
ShadowLord #19 üzenetére
Nem baj, majd ha kapsz jobbat s ennyiért akarsz megválni tõle, szólj légyszi :)
-
-
eddie303
őstag
válasz
ShadowLord #17 üzenetére
Hu az jó olcsó volt :) A Casio-ért átszámítva 60k-t kértek volna :( Sajna nincs rendes beszállító PDA-kra, csak külföldrõl amit elhoznak, újonnan egy Palm Zire71 nálunk kb 65-70-k-ba kerül forintba átszámítva. Nem normálisak :(
-
-
Flashy
veterán
beirod google-be hogy freeware pocketpc és megkapod hogy www.freewareppc.com :) már töltöttem dolgokat, nemrossz oldal.
-
eddie303
őstag
Egyszer gondolkoztam egy Casio PPC-alapú PDA-n, de túl sokat kértek érte, egy napig nálam volt, az akku kevés üzemidején kívül minden tetszett rajta. Most is odavagyok értük s minden velük kapcsolatosat elolvasok, de élõ tapasztalatom kevés van.
-
eddie303
őstag
válasz
ShadowLord #13 üzenetére
pda.tucows.com, mást nem, sajna :(
-
-
eddie303
őstag
válasz
ShadowLord #11 üzenetére
Egészségedre. Nehéz lesz, mert:
1. Erdélyben élek, szal valszeg kicsit messze vagyok
2. Nem iszok sört :) -
-
eddie303
őstag
http://www.pocketpccentral.net/help/jornreset.htm
Azt írják: hold reset and press on/off button -
xedos
addikt
Munkahelyen jártunk úgy, hogy a Compaq PDA teljessen lemerült és pá...
Utána csak szervízben tudták feléleszteni... -
eddie303
őstag
Hard resetet vajon nem úgy kell mint néhány Palmon, hogy asszem power gomb nyomása közben kell resetet nyomni, esetleg más gomb+reset? Manual közelben van?
-
-
Cartoza
aktív tag
Akkut hogy elenőrizted?
-
-
eddie303
őstag
Szerintem: ki az akksit s az elemet, legalább fél órára, utána próbáld újra :(
-
-
eddie303
őstag
Hard reset?
-
HP Jordana545 a cuc edig frankón ment most pedig mikor be akartam kapcsolni se kép se hang aksi feltölte ötletem sincs mi lehet HELP!!!!/mielőtt megkérdeznétek nem lett leejtve/
[Szerkesztve]
Aktív témák
- NextGen Gamer PC - Intel Core ultra 7 - RTX 5070 - 32GB DDR5 - Új,számlás,3év garanciával.
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- ACEMAGIC S1 MINI PC / 16GB RAM / 512GB SSD
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest