Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
igo hungary
ez tuttira kircsi,uj,1xű azaz felhasznalo barat!
2003 se n tutira fut=)
mindenkinek csak ajanlani tudom!!! -
cherockee
aktív tag
hi
nemsokára lesz egy eladósorba került bontatlan vadi uj eredeti iGo 2005 magyarország, nem tudom hogy mikor érkezik, napokban. ha érdekel, a pda-m csak ezzel együtt tudtam megvenni, nélküle 25-30e-vel olcsóbb lenne. árban megegyezünk ha érdekel.
mailt irj, ritkán jutok fel forumra. -
movado
csendes tag
Köszi! Már le is töltöttem! Viszont a destinator europa térképeit nem tudom telepíteni. Csak a programot és Magyarország térképet. Amikor telepíteni próbálom kiírja: Ismeretlen processzor típus 2577 vagy OS(3421). Találkozott már valaki hasonlóval? Tudtok nekem segíteni?
-
svédcsepp
tag
Én kaptam aeromapot a PDAmhoz (nem demot) és mégse müködik rajta az utvonal tervezés. (GPS.el sem!!)
A Destinator utvonaltervező funkcióval ingyenes? Hol lehet beszerezni? -
movado
csendes tag
Nekem Horvát térképre lenne szükségem pda+gps-hez. Tud valaki segíteni?
-
Az-X
őstag
Nincs BT és sajnos SD kártyás
De most találtam valami olyat cuccot ami az USB csatlakozásán keresztül működik. Olyasmire gondoltam egyébként, hogy leírja szövegesen, hogy induljon az x utcán, aztán kanyarodjon jobbra az y utcánál... Hogy aztán már ne kelljen nézni a térképet.
-
amargo
addikt
Bővebben: link
Destinátor, Útinfo, TomTom? Van még egy pár lehetőség. -
Az-X
őstag
Pl nem jöttem rá, hogyan lehet megcsinálni azt, hogy beírok két várost és kiírja, hogy hol merre menjek, melyik úton. Olyat sikerült csak, hogy rákattintok két pontra és akkor aközött berajzol nekem egy utat. Amit aztán nézegethetek ráközelítésben, hogy hol merre kell kanyarogni. Meg olyanokat csinált, hogy elkezdek ráközelíteni, és egyszer csak eltűnik a térkép, csak a kijelölt pontok maradnak
-
Az-X
őstag
A téma adott. Elég egy magyarorság térkép, Bp és nagyobb városok utcaszintű kéne, sőt ha létezik olyan, nem lenne rossz ha házszámokat is tudna
GPS-re nincs szűkség! Ha esetleg valaki ismer ilyen progit, árulja el nekem a nevét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Z790 Dark Hero + intel 14900k
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest