- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
madve
tag
Hi,
Ha nagyon melegszik a videokártya akkor mindenképp cseréld ki a hűtést. Vantec Iceberg-et tudom ajánlani. Viszont az hogy a procid a videokarira fujja a meleget azt csak ház szellőztetéssel tudod megakadályozni. Ventit neki aztán csok anyu... :)) Amúgy a proci milyen meleg? Annyira nem befolyásolhatja szerintem a videokarid hőmérsékletét, csak ha vmi extrém meleget pumpál. Nálam is volt ilyen gond,mondjuk nekem egy coolermaster aero 7-esem van ami ugye oldalról szívja a levegőt és alatta pedig ment a Radeon 9800Pro-m. Hát ez a kártya 415/365 -ön ment. Nem is kell mondanom hogy fűt rendesen. (Zalman hűtő+memória hűtők) Ugy oldottam meg hogy tettem egy 12cm-es ventit az oldalára ami tolja be a friss levegőt, meg a videokarim is hűti. Egyből hidegebb lett bennt a helyzet. Mielőtt nem volt venti a videokari 55 fok, proci terhelve 58, a venti után a videokari 38! a proci meg terhelve 45. Ugyhogy sikerült.:C -
madve
tag
HI,
PCI-os Radeon 9500? :F Amúgy cseréld le a 9500 hűtését vagy gondoskodj a ház megfelelő szellőzéséről. A PCI slotokban úgy variálod a kártyákat ahogy akarod. Bár már találkoztam olyannal hogy a megszakítások miatt az Audigy recsegett. pl.: Videokártya és az Audigy egy megszakításon. A megoldás az volt hogy kártya ki másik slotba be és király... :C Ja és az AGP-s cuccokat ne tedd a PCI slotba mert nehezen fog bemenni a helyére.... :)) -
Chain|Q
tag
Nnnamost, nem ertem a kerdest... a Radeonod biztos PCI-s? Csak mert a Sapphire oldalan csak AGP-s 9500-asrol szol a fama. Ha meg nem PCI-s, akkor nehez lesz kicserelni a hangkartyaddal, mert fizikailag nem lehet begyomoszolni oket egymas slotjaiba.
De egyebkent elmeletileg semmi akadalya ket PCI-s kartya felcserelesenek, (legalabbis a mostani modernebb alaplapokon amiken mar nincs slave PCI slot) viszont az elkepzelheto hogy a drivereket (video + hang) ujra kell majd raknod.
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest