Keresés

Aktív témák

• madve

tag

válasz Tetsuo02 #7 üzenetére

Hi,

Ha nagyon melegszik a videokártya akkor mindenképp cseréld ki a hűtést. Vantec Iceberg-et tudom ajánlani. Viszont az hogy a procid a videokarira fujja a meleget azt csak ház szellőztetéssel tudod megakadályozni. Ventit neki aztán csok anyu... :)) Amúgy a proci milyen meleg? Annyira nem befolyásolhatja szerintem a videokarid hőmérsékletét, csak ha vmi extrém meleget pumpál. Nálam is volt ilyen gond,mondjuk nekem egy coolermaster aero 7-esem van ami ugye oldalról szívja a levegőt és alatta pedig ment a Radeon 9800Pro-m. Hát ez a kártya 415/365 -ön ment. Nem is kell mondanom hogy fűt rendesen. (Zalman hűtő+memória hűtők) Ugy oldottam meg hogy tettem egy 12cm-es ventit az oldalára ami tolja be a friss levegőt, meg a videokarim is hűti. Egyből hidegebb lett bennt a helyzet. Mielőtt nem volt venti a videokari 55 fok, proci terhelve 58, a venti után a videokari 38! a proci meg terhelve 45. Ugyhogy sikerült.:C

• madve

tag

válasz Tetsuo02 #1 üzenetére

HI,

PCI-os Radeon 9500? :F Amúgy cseréld le a 9500 hűtését vagy gondoskodj a ház megfelelő szellőzéséről. A PCI slotokban úgy variálod a kártyákat ahogy akarod. Bár már találkoztam olyannal hogy a megszakítások miatt az Audigy recsegett. pl.: Videokártya és az Audigy egy megszakításon. A megoldás az volt hogy kártya ki másik slotba be és király... :C Ja és az AGP-s cuccokat ne tedd a PCI slotba mert nehezen fog bemenni a helyére.... :))

Aktív témák