- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Aktív témák
-
madve
tag
Hi,
Ha nagyon melegszik a videokártya akkor mindenképp cseréld ki a hűtést. Vantec Iceberg-et tudom ajánlani. Viszont az hogy a procid a videokarira fujja a meleget azt csak ház szellőztetéssel tudod megakadályozni. Ventit neki aztán csok anyu... :)) Amúgy a proci milyen meleg? Annyira nem befolyásolhatja szerintem a videokarid hőmérsékletét, csak ha vmi extrém meleget pumpál. Nálam is volt ilyen gond,mondjuk nekem egy coolermaster aero 7-esem van ami ugye oldalról szívja a levegőt és alatta pedig ment a Radeon 9800Pro-m. Hát ez a kártya 415/365 -ön ment. Nem is kell mondanom hogy fűt rendesen. (Zalman hűtő+memória hűtők) Ugy oldottam meg hogy tettem egy 12cm-es ventit az oldalára ami tolja be a friss levegőt, meg a videokarim is hűti. Egyből hidegebb lett bennt a helyzet. Mielőtt nem volt venti a videokari 55 fok, proci terhelve 58, a venti után a videokari 38! a proci meg terhelve 45. Ugyhogy sikerült.:C -
madve
tag
HI,
PCI-os Radeon 9500? :F Amúgy cseréld le a 9500 hűtését vagy gondoskodj a ház megfelelő szellőzéséről. A PCI slotokban úgy variálod a kártyákat ahogy akarod. Bár már találkoztam olyannal hogy a megszakítások miatt az Audigy recsegett. pl.: Videokártya és az Audigy egy megszakításon. A megoldás az volt hogy kártya ki másik slotba be és király... :C Ja és az AGP-s cuccokat ne tedd a PCI slotba mert nehezen fog bemenni a helyére.... :))
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged