- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
XP-600 megfelelő lenne ehhez? Egy videón a víz nem oldja a festékét. Talán a maratást is kiállná.
-
blikkk
csendes tag
Köszi!
Ismerem ezt az oldalt, nagyon macerás. Ez kb annyi idő mint a vasalás. Én valami solvent tintára gondoltam, beletölteni egy üres patronba, azt biztos nem kezdi ki a sav. Csak azt nem tudom milyen nyomtatónak bírja azt ki a feje, meg melyik gyártó melyik tintája alkalmas erre. -
blikkk
csendes tag
Sziasztok!
Nyák lemezre szeretnék egyszerű, olcsó nyomtatóval nyomtatni. A mechanikai átalakítás nem probléma. A gond a festékkel van. Lemarja az erősen savas vasklorid oldat, amivel le kell maratni a fölösleges rezet. A festéket is leszedi. Az lenne a kérdésem, hogy milyen nyomtatónak a patronjába lehet valami brutál festéket tenni, ami nem öli meg a fejet, és a sav se szedi le a nyomatot. Szín nem számít. Nyomtató, festék típusára lennék kíváncsi. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 1 db Intermec PM43 ipari címkenyomtató
- Eladó 4 db SATO M84Pro-2 ipari címkenyomtató (305 dpi).
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Eladó HP Laserjet tonerek
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest