Aktív témák
-
simonzé
addikt
Béke van emberek, ne marjátok egymást.
Henky - A baj az, hogy nem segítettél. Ne csak azt írd le, hogy mit csináljon, hanem azt is hogy hogyan - mivel kezdő, és ezt kérdezte.
A stílusodat pedig gondold át. Csak akkor szólj hozzá, ha előre tudod vinni a témát. Ha igazad van, ne alázkodj meg, de ha nincs, akkor ismerd el, és fogadd el. Egyébként én sem értem, mi volt ez a kirohanás ellened, bár igaz, én nem olvastam az egeres topicban a ténykedésedet. Valószínüleg ott van az igazi ok.
A tuning témának nem vagyok híve, mert nem sok értelmét látom. Ráadásul az én hardvereimen ez nem sokat segít. Bocs. A neten viszont találsz rengeteg szakirodalmat, szénj rá energiát, és keress!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest