- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Az újabbak nem tudom milyenek de én elégedett vagyok vele.
Pár mondat angol nyelven maradt benne (főleg a saját fejlesztések), de ez engem nem zavar.
A kamera nem igazán jó, de nem is ezért vettem.Egyetlen zavaró dolog van (legalábbis ennél a modellnel): rohadt könnyen beég a kijelző. Lefut egy 3Dmark stability teszt (20 perc talán?) és már be is ég az oldal szélén lévő 2 fekete csík. Ugyanez, ha elfelejted lezárni a képernyőt és mondjuk félóra múlva észre veszed, addigra beégnek a gombok.
Szerencsére találtam Play Áruházban "oled javító" programot ami meglepő, de működik. 1 órán át mozgat egy alakzatot meg változtatja a színeket és az kimaszirozza a beragadt képeket.
Későbbi modellekben már más panel van, de ami ebben van az nagyon érzékeny. Samsung és Asus is ugyanúgy beég, de gondolom nem ilyen gyorsan ... Oké, javithato, de idegesítő hogy ha nem figyelek (főleg max fényerőn) akkor mehet 1 órán át a gyógyítás
-
Darth_Revan
veterán
Úgy tűnik fejlődik szoftver támogatás téren a Nubia. Android 13-al kiadott Red Magic 8 Pro telefonomra Android 14 után most kijött az Android 15. Jól megcsuszva de legalább kiadták
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest