Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• serge

csendes tag

válasz kalin #28 üzenetére

Hát gólyatábor az nincs. Tekintve, hogy más egyetemeken mi megy ilyen rendezvényeken - szvsz nem is lesz. Beiratkozásra szerintem ne öltözz ki, bár asszem lesz 1-2 elvetemült, aki ünneplőben állít be. Megkövezhetsz, ha mégsem nekem lenne majd igazam :)
    Felzárkóztatóra én nem jártam, nekem se volt fogalmam az integrálásról, deriválásról, viszont szvsz nagyon jól elmagyarázták azt előadáson+gyakorlaton, amit tudni kell (hozzáteszem, gyakorolni is kell otthon, nem csak ZH előtt egy nappal gondolkozni, hogy mi is az 1/1+x^2 integrálja). Ez a felzárkóztató inkább ismétlés, összefoglaló a középiskolai ( matek, fizika, kémia, biosz) tantárgyakból.
    Programozni viszont nem hátrány, ha tudsz (C++, Java biztos lesz, utóbbi időkben Java-t nyomatják inkább), prognyelvekből annó jó néhány embernek adódott problémája. ''Tanítják'', de ahogy a tanárok is mondják, ha nem gyakorlod otthon, nem fog menni.
    Labor, kutatásról: lehetőségek vannak, akár ösztöndíjjal külföldön is tanulhatsz x-szer fél évet.
    Kémia: fogjuk rá, hogy nincs, ill. molbiosz (molekuláris biológia) 2 féléven át, de képletekre nem kell gondolnod.
    Idegrendszer: neurobiológia I,II (kötelezőek). I. része - tömény anatómia, sejtbiológia. II. része inkább a funkcionális részekre megy rá (látás, hallás, hippocampus stb). Ha érdekel, ez tetszeni fog. Utána még különböző neveken futnak biológiával kapcsolatos tantárgyak.

A tesit tudom, hogy nem te kérdezted: egyszer kész lesz a tornaterem, de szvsz ebben a félévben sem készül el... Addig is heti 2 alkalommal a Fazekasban: foci, kosár, lányoknak röplabda (asszem úszni is lehet járni). Emellett ha vki korizni jár, azt is el lehet számolni óraként, illetve kirándulások, bicajtúrák. Félévente ötször kell megjelenni órán, összesen 9 félévig. Orvosi igazolás, egyesületben való sportolás felmentést jelent (félévente hozni kell)

Új hozzászólás Aktív témák