- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
serge
csendes tag
Hát gólyatábor az nincs. Tekintve, hogy más egyetemeken mi megy ilyen rendezvényeken - szvsz nem is lesz. Beiratkozásra szerintem ne öltözz ki, bár asszem lesz 1-2 elvetemült, aki ünneplőben állít be. Megkövezhetsz, ha mégsem nekem lenne majd igazam
Felzárkóztatóra én nem jártam, nekem se volt fogalmam az integrálásról, deriválásról, viszont szvsz nagyon jól elmagyarázták azt előadáson+gyakorlaton, amit tudni kell (hozzáteszem, gyakorolni is kell otthon, nem csak ZH előtt egy nappal gondolkozni, hogy mi is az 1/1+x^2 integrálja). Ez a felzárkóztató inkább ismétlés, összefoglaló a középiskolai ( matek, fizika, kémia, biosz) tantárgyakból.
Programozni viszont nem hátrány, ha tudsz (C++, Java biztos lesz, utóbbi időkben Java-t nyomatják inkább), prognyelvekből annó jó néhány embernek adódott problémája. ''Tanítják'', de ahogy a tanárok is mondják, ha nem gyakorlod otthon, nem fog menni.
Labor, kutatásról: lehetőségek vannak, akár ösztöndíjjal külföldön is tanulhatsz x-szer fél évet.
Kémia: fogjuk rá, hogy nincs, ill. molbiosz (molekuláris biológia) 2 féléven át, de képletekre nem kell gondolnod.
Idegrendszer: neurobiológia I,II (kötelezőek). I. része - tömény anatómia, sejtbiológia. II. része inkább a funkcionális részekre megy rá (látás, hallás, hippocampus stb). Ha érdekel, ez tetszeni fog. Utána még különböző neveken futnak biológiával kapcsolatos tantárgyak.
A tesit tudom, hogy nem te kérdezted: egyszer kész lesz a tornaterem, de szvsz ebben a félévben sem készül el... Addig is heti 2 alkalommal a Fazekasban: foci, kosár, lányoknak röplabda (asszem úszni is lehet járni). Emellett ha vki korizni jár, azt is el lehet számolni óraként, illetve kirándulások, bicajtúrák. Félévente ötször kell megjelenni órán, összesen 9 félévig. Orvosi igazolás, egyesületben való sportolás felmentést jelent (félévente hozni kell)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Házimozi haladó szinten
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest