- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaiotEch #48092 üzenetére
Ha USD-ben akarod hagyni az nem lehetséges Revolutra átutald. A PayPal csak USA-n belüli bankszámlaszámot fogad le, ez még nem is lenne gond de +díja van a kiutalásnak.
Említve lett a Wise de az ottani USD bakszámlaszámot sem fogadják el a PP-én és mindkét helyen PP és Wise pénzt kérnek az utalásért.
Egy költséghatékony javaslat és ami működik hogy csinálsz az egyenlegek közti váltással EUR-t belőle, azt a XOOM-al kiutaltatod a Wise EUR számládra (elméletben nincs korlátozás arra sem hogy a Revolut EUR számládra utal) úgy hogy a PayPal EUR egyenleged az utalás pénzforrása. Azután akár Wise, akár Revolut piaci árfolyamon csinálsz belőle USD-t vagy hagyod EUR-ban.
Itt írtam hogy mennyi díjjal lehet kalkulálni. -
válasz
KaiotEch #45866 üzenetére
Ha te küldöd akkor nem te fizeted a díjat, hanem aki kapja.
Van egy %-os díja és egy fix díj, ez sajnos a fix díj miatt ilyen kis összegnél sok.
Küldd barát módon és akkor nem kell az illetőnek fizetnie, ha nem magyar akkor viszont neked lesz némi költséged, de ezt látod mielőtt elküldenéd.
Szerintem az jobb számoló amit az Összefoglalóba linkeltem:
Ha azt akarja tudni valaki hogy mennyi a kereskedelmi tranzakciós pénz küldés költsége a fogadó félnek, akkor itt ezen a linken tudja kalkulálni az általános költséget. -
-
válasz
KaiotEch #45518 üzenetére
Valóban, az sok. Szerintem nem igazán lesz megfelelő és olcsóbb megoldás rá, gondolom bankkártyás fizetés nem jöhet szóba.
De egy embernek csak egy magán és egy üzleti fiókja lehet, szóval a feltételeknek megfelelő személyt nem igazán fogsz találni, akinek van USA és EU-s című fiókja. -
-
válasz
KaiotEch #45201 üzenetére
Köszi, de most már megvárom, h odaérjen a Paypalra a pénz.
A rolleres topicban közben mondták, h március végéig érvényes ez a kupon, hátha nem fogy el még addig.
Eredetileg amúgy Szép kártyával akartam venni valami e-rollert, mert azon meg van ~300ezernyi kreditem, amivel gyakorlatilag nem tudok mit kezdeni. És most, h össze lehet vonni a zsebeket, arra gondoltam, h veszek egy e-rollert belőle. Ennyiért már jobbak is vannak, mint a 100-150ezres kategória.
Csak ez olyan jó vételnek tűnt, h gondoltam, ilyen "első rollernek" belevágok, aztán ha nem elég a teljesítménye (kis hatótáv + emelkedőket nem bírja), akkor még mindig tudok venni egy normálisabbat, ebből meg kb nullszaldósan ki tudok szállni, mivel kb 50ezerrel kevesebb így a kuponnal, mint a normál ára lenne. -
válasz
KaiotEch #45196 üzenetére
Pffff..... pasztmek...
Külföldön is napok kérdése?
Vagy csak itthon ül rajta az Unicredit ennyit?Egyébként olyan régen használtam már a Paypalt, h a régi kártyám volt beállítva még. Nosza, hozzárendelném az újat, aminek a lejárati ideje ez a hónap (03/22), amit érvénytelennek tart, ezért nem tudtam hozzárendelni.
Köztudott, h a lejárati dátum végéig működik az adott kártya, de most egy ilyen ostobaság miatt nem fogadja el, mert a programozó aki ezt az opciót készítette, így írta meg a programot?!
És akkor ne legyek ideges.
Amit megvettem volna, meg le fog járni a kuponja, vagy elfogy. Mire odaér a Paypalhoz, már nem fog kelleni, utalhatom vissza a 100+ ezremet..
Azon az oldalon se fogadja el a bankkártyám, ahol vásároltam volna vele, gondolom ott is ugyanez miatt, mert ebben a hónapban lejár.
Aaaggrrhhh... -
válasz
KaiotEch #44570 üzenetére
Pont ma próbáltam mindkettővel fizetni. Az app-ban jött az hogy valami gond van, de hagytam annyiba és 5 mp múlva a fizetés oké jött. A böngészőben meg simán tudtam fizetni hiba nélkül. Nem biztos hogy süti gond, de érdemes a AliExpress és PayPal sütiket valamint a böngésző gyorsítótárat törölni.
-
válasz
KaiotEch #44538 üzenetére
Nem a PayPal-nál van a gond ezzel az üzenettel. Böngészőt használsz vagy mobil app-ot? Cseréld fel. Vagy fizess a kártyával, ha sürgős lenne. Nálam még mindig kiírja a mobil appnál hogy valami hiba van a fizetéssel, ráhagyom és pár mp múlva ki van fizetve. Most nem próbáltam, de a PayPal-al máshol simán fizettem az előbb.
-
válasz
KaiotEch #41935 üzenetére
Aktiváltad? Mert csak akkor látod. Mint írtam ha magyar nyelvű a felület akkor nem tudom hogy látszik-e, de a képet most csináltam, ott kell lenni.
Firefox alatt. Ha angol a nyelv és nem látod akkor érdemes egy böngésző takarítást, PayPal sütik és böngésző gyorsítótár törlést csinálni.
Szerintem nincs régi felület ehhez. -
válasz
KaiotEch #38179 üzenetére
Tegnap még működött, de akkor megnézem.
Néztem.
A See More alatt most a Manage Funding Sources linkre kell kattintani, a manage automatic payments helyett.
Szóval működik, csak más lett a gomb neve. De köszönöm hogy jelezted, akkor lecserélem a képet az újra.
Tegnap automatikusan kattintottam a gombra, nem is olvastam a szöveget. -
válasz
KaiotEch #27598 üzenetére
Nem., az vásárlás. Nem pénzküldés. Gondolom a kártyád nincs bekorlátozva napi darabszám vásárlási limitre?
Akkor viszont sima kártyás vásárlásként is kifizetheted, ha sürgős. Akkor is lesz védelmed, a BG saját vásárlói védelme, ha nem kapnád meg ők is visszaadják a pénzt. -
válasz
KaiotEch #27595 üzenetére
Kártya hozzáadás leírás az Összefoglalóban tartalmaz mindent szükséges információt.
De a Banngood-nál tudnod kell, hogy ők csak a PayPal-n megadott szállítási címre küldenek, ezért betűre meg kell egyezni a Banggood-on beírt címmel. Ezi gond szokott lenni.
NOTE: Your order will be shipped to your PayPal address. Ensure you have selected or entered the correct delivery address.
Viszont a képen látszik, hogy küldési limited már csak 2213 Forint és 2017. augusztus 15 a forduló pontod, ezért kérhetik, függelenül attól, hogy vásárolsz-e.
Kell 24 óra a kód átfutásnak, de a legtöbb bank már holnap telefonon meg tudja neked mondani mind a négy számjegyet, nem muszáj várnod.
De nincs köze a vásárláshoz, ott nincs limit
Amikor a konkrét fizetést választottad akkor jött elő? Nem belépéskor? -
válasz
KaiotEch #27593 üzenetére
Vásárlásnál nincs limit beállítás, más lehet a gondod.
A sending limit az pénzküldés.
Kártya hozzáadás nélkül az Összefoglalóban lévő limitek vannak, ha pénzküldéssel vásárolsz az sincs limitálva, csak ha a barátnak, ismerősnek küldöd a pénzt és ha eléred az éves 786125 Ft-ot.
Konkrétan mi volt a szöveg amit írtak?
A kártya hozzá volt adva? Ha igen, akkor lehetne vásárolni. -
válasz
KaiotEch #26323 üzenetére
Az enyémek - 2 kártya - évek óta nem váltanak vissza (Visa és Mastercard kártyák), így egyoldalúnak tűnik a minősítő jelződ, technikai probléma már fel sem merülhet?
Akkor néha talán nekem is hibásan kellene működnie? Gondolom.
De pont ezért javasoltam sokszor, hogy vessen mindenki egy pillantást a fizetési képernyőre.
Azt is vegyétek figyelembe, hogy a kártyákon keresztül kommunikál a a bankod és a PayPal is, a rendszer üzenetek is kavarhatnak egy kicsit, meg a bankok karbantartása. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged