- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
1 vagy 2 alkalommal utaltam magamnak ki nem nagy összeget, nem volt probléma. Bár azt nem tudom már hogy a mostani vagy a régi accountommal. Hogy hogy adtam hozzá a számla adatait azt se tudom már, elég régen volt. Látszódni annyi látszódik a Bank accountnál amennyit bemásoltam.
-
cousin333
addikt
Még csak zárolta. Majd ha elmegy az utalás, megjelenik a számlatörténetedben egy ehhez a tranzakcióhoz kötődő 4 jegyű azonosító szám. Azzal kell majd igazolnod, hogy egy működő számlával rendelkezel. Ezt a számot a PayPal oldalán kell majd beírnod megerősítésként.
Ha ezen túl vagy, akkor már lehet fizetni, én legalábbis utána 1 perce alatt végeztem a vásárlásommal, már jött is a kód a programhoz a fejlesztőtől (a pénzt ugyanúgy zárolták néhány napra, maga az utalás is csak később történik, de azonnal mindenki elkönyvelte a vásárlást), a 400 Ft-odat meg visszautalják.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest