- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
panisz
csendes tag
Köszi, szerencsére meg tudom oldani, hogy különböző gépekről, különböző IP címről lépjek be, akár egyszerre is. A lényeg, hogy erre figyelni kell. Most még arra az infóra van szükségem, hogy ha eltávolítok egy kártyát, akkor ezt utólag hozzá lehet-e rendelni egy másik Paypal fiókhoz?
-
Bash
őstag
Tehát akkor ha jól értelmezem végülis 1 cím van hozzáadva az account-odhoz, csak az nem helyes. Azt tudom javasolni, hogy adjál hozzá egy második címet, legyen az akármi, állítsd alapértelmezettre, ekkor el fogod tudni távolítani a régi címet. Ezután pedig add hozzá az új címedet helyesen, állítsd alapértelmezetté, és ekkor eltávolíthatod az ideiglenes címet, amit beírtál.
-
Kraptor
őstag
''Na én nem vagyok benne biztos, de mitha úgy lenne, hogy 25$ a biztosított átutalási költség (h véletlenül se forduljon olyan elő, h a bank egy csomót leakkaszt mert 1000 bankon keresztül küldi), a pénzt meg minimális +0,%-os haszonnal váltja az inflációra hivatkozva (tehát jóval kevezőbben, mint amennyiért a bankok váltják).''
Ezt nem nagyon értem. Itt úgy fizetsz mintha online vettél volna valamit valahol és kész. Ezt bank és kártya válogatja, hogy milyen extrák, konverziók , stbk jönnek rá.
''Másik itt mondtátok ezt a 100€-os limitet, ha befizetem azt a 1,5€-t, akkor elvileg akár 1000€-t is küldhetek ha van annyi pénz a számlámonˇ?''
Igen, amennyi (hitel) keret van a a kártyádon annyit tudsz küldeni. Ez úgy megy, hogy megterhelik a kártyádat az €1.5-vel egy címszóval, hogy paypal valami és egy 4 jegyű kód is lesz a végén amit majd bekell ütnöd az accountodba, hogy verified legyél. Ezt a kódot majd a havi egyenlegeden fogod látni, ha van elektronikus hozzáférésed az egyenlegedhez, akkor hamarabb.
De lehet használni azt a virtuális kártyát is.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy felejtős a dolog. Több éve van PayPal account-om, egyszer voltam Magyarországon ez idő alatt. Bejelentkezni is csak úgy engedett, ha megerősítettem néhány személyes adatot, de pár alkalom után ideiglenesen le is tiltották. Küldeni pénzt nem tudtam, csak fogadni.
-
bmx powa
tag
''Ha meg postán papír közé, v dobozba rejtem a pénzt, megint csak 1 kisebb postaköltséget buktam, ill lassú'' <--- mellesleg rádfogják, hogy biztos mosott pénz, vagy vmit (kábszert
)fizetsz vele, és téged is lecsukna, pénz is ugrott, és a marker (gondolom ezt akarsz venni
) is ugrott.
-
Speccy
aktív tag
Felejtsd el. Egyik ismerősöm majdnem ilyen célból ment ki, 4000€ letétet kértek volna. De még ha lenne ennyid is, a Paypal nem fogja tolerálni, ha magyar IP címről lépsz be.
Alternatív megoldás lehet, reggelsz egy kamu címet, külföldi ismerősnek leperkálsz X összeget, amit átküldhet az ő paypal accountjáról a tiedre. Persze hazaküldeni nem lehetne, csak fizetni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest