-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
válasz
ouzohuto #14784 üzenetére
Most jott:
"Dear László,Because we were unable to obtain additional information from antelife Co. Ltd regarding your claim, this case has been resolved in your favor and you have received a refund of $169.98 USD. If you paid with a credit card, the money is refunded to your credit card. Please note that it can take up to 30 days for the refund to appear on your card statement. "
-
válasz
ouzohuto #14627 üzenetére
Szia!
http://itcafe.hu/tema/paypal/hsz_14573-14573.html
45 napod arra van hogy jelezd a PP felé a bajt. Ha ez megvolt, utána
20 napod van hogy az eladoval egyezségre juss (dispute), ha nem megy akkor eszkalálasz és onnan kb.
30 nap alatt a PP megoldja az ügyet (ami vagy kedvező neked, vagy nem) -
ouzohuto
senior tag
válasz
ouzohuto #14469 üzenetére
Szaisztok!
Újfent kérdés a témában.
Ha arra jutunk, hogy küldenek egy másik telefont, egy cserét satöbbi garanciába, HA azzal gond van a paypal még mindig véd?Meddig él a paypal védetség egy disputnál?
Remélem úgy, hogy megbeszéljük, elküldik, megjön, minden ok és lezárom.
Szerintetek? -
aytukabozs
addikt
válasz
ouzohuto #14447 üzenetére
Nyitott dispute mellett más semmit ne beszélgess velük emailben, csak PP felületen.
Az antelife-nél alap hogy javítani akarnak ne törődj vele, kérj full refundot (a visszaposta költségét sajnos bukni fogod) de javítgassák csak maguknak a telót, (illetve annak a szerencsétlennek aki majd a következő villámakcióban megkapja :/)
Szóval ragaszkodj a pénzedhez, ha még napokig üzengetnek a dispute-ban hogy küldd vissza (fognak ebben biztos vagyok), akkor meg CLAIM-mé fokozod a dolgot és bízol a PP-ban.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
ouzohuto #14435 üzenetére
Mint írtam elindítottam a vitát paypaon az antelife felé a K1S touch és kemény hardveres problémával. Most jött tőlük a levél, hogy csak kínába küldhetem vissza és JAVÍTJÁK!Mit? Szerintetek ez lehetséges?
3 probléma:
1. Ez a touchos mittodomén lehet javítani ok.
2. Kamerája fos a zöldülés ott van azzal ugyse tudnak tenni semmit. a videót még nem is mondtam ugyanis azt is kipróbáltam és fos az is persze és rögtön beleugrik és kb 4 métert hátra kell mennem hogy felvegyek valamit....
Na szerintetek ha megírom nekik, hogy nem kell a telefon kérek vissza a pénzem az reális?(szerintem igen de hátha van tapasztalt ember ez ügyben.
Ja felajánlották küldenek másikat is ha kell, bár ez az első email volt és csak annyit írtam vissza rá, hogy mit tudnának ajánlani?
1. Most a paypal védelem ilyen disputenél meddig tart?
2. Visszaküldöm megérkezik és csak akkor kapok vissza akármitis?
3. Másik tlefont küldenek nekem arra lesz még bármiféle paypalos védelmem?(tippem az, hogy nem)
Ha erőszakolva akarom hogy márpediglen kérem vissza a pénzem mit írjak? -
aytukabozs
addikt
válasz
ouzohuto #14435 üzenetére
A dispute az még nem a PP hathatós közreműködésével zajlik ők csak a felületet biztosítják hozzá. az meg az antelife-on múlik mikor válaszolnak.
Ha nem teszik rövidesen (~7 nap), vagy nem tudtok kiegyezni kecske-káposzta megoldásban, akkor továbbtolod a dolgot claim-be, innentől fog a PP foglalkozni az üggyel érdemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged